Ziarul Unirea
 

Doi bucureșteni cercetați pentru furt de polițiștii din Alba, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-un apartament din Alba Iulia. O femeie a fost reținută

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat două persoane, un bărbat, D.F. si o femeie,  D.A. , ambii de 36 de ani, din Bucureşti, ca persoane bănuite de comiterea unui furt în data de 17.07.2017, dintr-un apartament din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în  17.07.2017, D.F. și D.A.  au pătruns prin efracție intr-un apartament din Alba Iulia, județul Alba, de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

În continuare, față de D.A., s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentată în cursul zilei de 14.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere legală.

Cercetările continuă.

 foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...