Doi bărbați, unul din Gârbova de Jos și altul din Sebeș au fost prinși furând, iar acum sunt cercetați de polițiști

Doi bărbați, unul din Gârbova de Jos și altul din Sebeș au fost prinși furând, iar acum sunt cercetați de polițiști

*Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din Gârbova de Jos ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de puieți de nuc.

Vineri, 8 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 68 de ani, din Gârbova de Jos, judeţul Alba, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de puieţi de nuc, dintr-o livadă, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

*Poliţiştii sebeşeni l-au identificat pe un bărbat din municipiul Sebeș ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de la o persoană internată într-o unitate spitalicească.

Vineri, 8 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de la o persoană internată într-o unitate spitalicească, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 08 februarie 2019, la orele 10.00, în timp ce se afla într-o unitate spitalicească din Sebeş, ar fi profitat de faptul că un bărbat internat şi-a lăsat haina şi banii pe pat, nesupravegheate, şi a sustras din haina persoanei vătămate suma de 400 lei.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...