Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați, unul din Gârbova de Jos și altul din Sebeș au fost prinși furând, iar acum sunt cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați, unul din Gârbova de Jos și altul din Sebeș au fost prinși furând, iar acum sunt cercetați de polițiști

*Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din Gârbova de Jos ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de puieți de nuc.

Vineri, 8 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 68 de ani, din Gârbova de Jos, judeţul Alba, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de puieţi de nuc, dintr-o livadă, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

*Poliţiştii sebeşeni l-au identificat pe un bărbat din municipiul Sebeș ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de la o persoană internată într-o unitate spitalicească.

Vineri, 8 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de la o persoană internată într-o unitate spitalicească, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 08 februarie 2019, la orele 10.00, în timp ce se afla într-o unitate spitalicească din Sebeş, ar fi profitat de faptul că un bărbat internat şi-a lăsat haina şi banii pe pat, nesupravegheate, şi a sustras din haina persoanei vătămate suma de 400 lei.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea