// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi bărbați și o femeie, trimiși în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de cocaină și cannabis

Doi bărbați și o femeie au fost trimiși în judecată de procurori DIICOT Alba Iulia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Cei trei locuiesc în Sibiu și Cluj și riscă ani grei de închisoare având în vedere că au comercializat droguri de mare risc. Inculpații se numesc Ștefan Marian Daniel, Coța Adrian și Ciungu Teodora. Primi doi inculpați sunt în arest preventiv din noiembrie 2017.

Cei doi sunt acuzați că, în baza unei înțelegeri prealabile, au procurat și introdus în țară cantitatea de 1.500 grame cannabis și 37,3 grame cocaină. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, la locuințele lui Ștefan Marian Daniel și Ciungu Teodora au fost identificate alte cantități de droguri de risc și droguri de mare risc precum și bunuri folosite la porționarea si cântărirea acestora.

Cu ocazia prinderii în flagrant, asupra inculpatului Ștefan Marian Daniel a fost găsită si suma de 6.700 lei destinată cumpărării drogurilor. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 15 februarie 2018. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419