Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați, din Mihalț și Cugir, cu condamnări definitive, ridicați de polițiști și depuși la Penitenciarul Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, polițiștii din Alba au reușit să identifice și să rețină doi bărbați pe numele cărora instanțele din Alba au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ l-au identificat şi  reţinut pe D.G., de 60 de ani, din comuna Mihalţ. Bărbatul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 18 februarie 2014, de Tribunalul Alba, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi spălare de bani.

În aceeași zi, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au depistat şi reţinut pe Ş.A., de 34 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 18 februarie 2014 de Judecătoria Alba Iulia, fiind condamnat la executarea a 804 zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ambii condamnatți au fost depuși în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea