Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi bărbați din județul ALBA s-au ales cu ordine de restricție pe numele lor, după ce și-ar fi bătut soțiile

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din județul ALBA s-au ales cu ordine de restricție pe numele lor, după ce și-ar fi bătut soțiile

Doi bărbați din Săliștea, respectiv Lupșa au primit ordine de restricție față de soțiile lor, după ce ambele femei au sunat la serviciul de ugență pentru a reclama că sunt bătute.

La data de 27 aprilie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 49 de ani, din localitatea Săliștea, cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, ar fi agresat-o pe femeie, aplicându-i lovituri, fără a fi necesară transportarea sa la spital. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 27 aprilie 2023, polițiștii din Lupșa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din comuna Lupșa, și-ar fi agresat soția, în vârstă de 47 de ani, din comuna Lupșa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, ar fi agresat-o pe femeie. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea