Ziarul Unirea

Doi bărbați din Alba, posesorii unor mandate de executare, prinși de polițiștii din Alba. Aceștia au fost depuși la Penitenciarul Aiud

Polițiștii din județul Alba au identiifcat și reținut doi bărbați, ambii posesori a unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cei doi au fost depuși la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

La data de 17 iulie 2020, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, l-au identificau și reținut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un tânăr de 24 de ani din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

ELIT

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

La data de 17 iulie 2020, polițiștii din Sebeș l-au identificat și reținut pe un bărbat de 30 de ani, din Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Sebeș, la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 4 luni închisoare, pentru furt calificat.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419