Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați cercetaţi pentru înşelăciune, după ce l-au convins pe bărbat în vârstă din Sebeș să cumpere vase de 4.000 de lei. Maşina celor doi era semnalată ca furată din Germania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi bărbaţi din judeţul Mureş, care l-au înşelat pe un vârstnic din Sebeş, vânzându-i un set de oale contra sumei de 4.000 de lei, au fost depistaţi de poliţişti înainte să mai înşele şi alte persoane din judeţ. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina cu care se deplasau cei doi era semnalată ca furată din Germania.

La data de 20 martie 2019, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că, în ziua precedentă, a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune. Acesta le-a spus poliţiştilor că la locuinţa lui s-au prezentat doi bărbaţi care i-au oferit, spre vânzare, un set de oale, spunând despre acestea că sunt produse de o firmă celebră de articole profesionale.

Comercianţii insistenţi au reuşit să-l convingă pe vârstnic să cumpere vesela, contra sumei de 4.000 de lei.

Ulterior, bărbatul şi-a dat seama că a fost victima unei înşelăciuni şi a sesizat poliţia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în după amiaza zilei de 20 martie 2019, cei doi bărbaţi au fost identificaţi, pe raza municipiului Aiud unde, cel mai probabil, încercau să înşele şi alte persoane.

Aceştia sunt în vârstă de 19 şi 25 de ani, din Târgu Mureş, iar în autoturismul cu care se deplasau au fost găsite 4 seturi de oale şi 7 seturi de tacâmuri şi cuţite pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Totodată, cu ocazia verificării autoturismului, în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta era urmărit, fiind semnalat furat din Germania.

Prejudiciul cauzat victimei din Sebeş a fost recuperat integral, iar faţă de cei doi bărbaţi din judeţul Mureş a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune.

Totodată, poliţiştii au confiscat vesela găsită asupra lor şi au indisponibilizat autoturismul, urmând să fie stabilite împrejurările în care cei doi au ajuns în posesia lui.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea