Rămâi conectat

Actualitate

Doctoriță arestată pentru luare de mită: Nu este la prima faptă de acest fel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctoriță arestată pentru luare de mită: Nu este la prima faptă de acest fel

În cursul zilei de joi, 10 noiembrie, judecătorii de la Tribunalul Argeş au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a doctoriței Liliana Berca. Medicul de la Spitalul Judeţean Ploieşti este suspectat de luare de mită.

Doctoriţa, medic la secția de Diabetologie, ar fi primit de la un număr de cel puțin 20 de pacienți sume de bani sau bunuri „în legătură cu exercitarea actului medical.” Procurorii anticorupție au făcut miercuri, 9 noiembrie, percheziții la cabinetul medicului.

Liliana Berca nu este la prima faptă de acest fel.

Potrivit PiteŞtiri, este vorba despre o femeie, angajată pe Secţia Medicală II a unităţii medicale şi care nu se află la prima abatere de acest fel.

În 2010, când lucra la Casa Judeţeană de Pensii Olt, a fost prinsă în flagrant când primea mită.

După patru ani de procese, magistraţii de la Tribunalul Olt au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspedare pentru că a primit diverse „cadouri”: cafea, alcool, parfumuri, ţigări sau cutii de bomboane, pentru a pensiona sute de persoane.

Poliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri, percheziţii la Spitalul Judeţean Piteşti, un medic fiind suspectat că a luat mită de la cel puţin 20 de pacienţi.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea