Rămâi conectat

Sport

Divizionarele terțe din județ, în vacanță până în 18 ianuarie | Industria Galda de Jos, încă nu știe dacă va continua în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

22 noiembrie 2020 este data ultimului joc oficial susținut de o echipă din Alba în acest sezon, Industria Galda de Jos – Avântul Reghin 1-3, după ce, cu câteva zile înainte se disputaseră restanțele CSO Cugir – Sănătatea Cluj 3-3 și Industria Galda de Jos – CS Ocna Mureș 1-3 (în 18 noiembrie).

Așadar, vacanța a pus stăpânire pe divizionarele terțe din județ, în condițiile în care dintre cele 4 grupări doar CS Ocna Mureș a mai continuat antrenamentele în această perioadă. Oficial CSO Cugir (locul doi, 23 de puncte), Unirea Alba Iulia (locul 6, 13 puncte), CS Ocna Mureș (locul 9, șase puncte) și Industria Galda de Jos (locul 10, 4 puncte) au sistat pregătirile și au fixate reunirile pe 18 ianuarie. Asta cu amendamentul că în cazul grupării găldene sunt mari semne de întrebare în privința continuării activității, în 15 ianuarie asteptându-se un verdict din partea aleșilor locali dacă vor continua sau nu finanțarea..

Startul sezonului de primăvară este fixat la mijlocul lunii martie a anului viitor, cu meciurile din etapa a 11-a a Seriei a 9-a și este clar că nici reunirile nu se vor produce devreme, reluarea pregătirilor urmând să se producă undeva în a doua parte a lunii ianuarie, mai precis luni, 18 ianuarie, cu inceritudinea ce planează asupra Industriei Galda de Jos.

Așadar, o nouă pauză prelungită pentru conjudețene (noiembrie 2020 – martie 2021), venită după o altă îndelungată stopare a actuvității în cursul acestui an. În martie 2020, după disputarea unui singur meci din retur, din cauza pandemiei, s-a decis înghețarea campionatului, fotbalul revenind abia în luna septembrie.

Oricum, cel puțin trei dintre reprezentantele Albei mai au de susținut în partea secundă a campionatului numai 8 întâlniri, singura care ar putea ajunge la 12 întâlniri fiind CS Cugir, ce are șanse majore să participe la barajul de promovare în Liga a 2-a. Stagiunea se va încheia pe 30 aprilie, iar barajele sunt prevăzute în 8 și 15 mai, respectiv 22 și 29 mai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea