Distracție teribilistă la Alba Iulia. O tânără din Aiud a tras dintr-o mașină cu un pistol airsoft asupra unui pieton

Marți, 12 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de C.E.B., o tânără de 20 de ani, din comuna Rădeşti şi O.O.L., de 31 de ani, din Aiud, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 februarie, în jurul orelor 12,30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, tânăra a folosit un pistol cu proiectile din plastic, de agrement, tip airsoft, nesupus autorizării, asupra unui cetăţean ce se afla pe marginea drumului, într-o zonă intens circulată.

ELIT

Fapta a fost sesizată prin 112 de către cetăţeanul asupra căruia s-a tras iar, cu ajutorul indiciilor oferite de acesta, poliţiştii au reușit să identifice şi să oprească autoturismul la intersecţia străzii Mărăşeşti cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, autoturism ce era condus de O.O.L.

În urma acestui incident nimeni nu a suferit leziuni corporale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că pistolul de agrement aparţine lui O.O.L., care i l-a încredințat tinerei iar aceasta l-a folosit din teribilism.

În conformitate cu prevederile art. 129 pct.32 din Legea 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, faţă de cei doi suspecţi a fost luată şi măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei, pentru folosirea armelor de agrement fără respectarea condiţiilor legale precum şi măsura complementară a ridicării pistolului în vederea confiscării.

În plus, faţă cei doi suspecţi cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Comentarii

Horea 13 februarie 2013 at 11:48

Deci O.O.L conducea masina iar C.E.B.tragea cu pistolul in cetatenii pasnici.

Un popas, mai lung, la „facultatea ” din Aiud le-ar prinde tare bine celor doi razboinici.

NIK 13 februarie 2013 at 12:29

Si ferele au probleme de genu asta ???Ce a ajuns tineretu din ziua de azi ,,trebuie pusi la munca ,!!!

biscuite 13 februarie 2013 at 13:18

Nu stiu ce sa zic…dar „proiectilele” alea par mai mult din metal…decat din cauciuc…oricum putea sa raneasca pe cineva… si asta doar din teribilism? La Galda este loc suficient pentru persoanele cu asemenea probleme… inca una in plus nu strica pe „criza” asta de nebuni…

horea 13 februarie 2013 at 18:04

NU AM INTELES DE CE A FOST SANCTIONAT SI SOFERUL. EL PENTRU CE FAPTA SE FACE VINOVAT?! MI SE PARE INCA UN ABUZ AL POLITIEI DIN ALBA. DACA FATA TRAGEA DINTR-UN AUTOBUZ II AMENDAU CU CATE 5000 DE LEI PE TOTI CALATORII!? O PROSTIE MAI MARE NU AM AUZIT…
ASTEPTAM ANTENA 3 SA FACA LUMINA IN ACEST CAZ. EU IN LOCUL FETEI L-AS SUNA PE GADEA SI I-AS SPUNE MINISTRULUI DUSA DE ACEST ABUZ.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...