Rămâi conectat

Actualitate

Distracție teribilistă la Alba Iulia. O tânără din Aiud a tras dintr-o mașină cu un pistol airsoft asupra unui pieton

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 12 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de C.E.B., o tânără de 20 de ani, din comuna Rădeşti şi O.O.L., de 31 de ani, din Aiud, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 februarie, în jurul orelor 12,30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, tânăra a folosit un pistol cu proiectile din plastic, de agrement, tip airsoft, nesupus autorizării, asupra unui cetăţean ce se afla pe marginea drumului, într-o zonă intens circulată.

Fapta a fost sesizată prin 112 de către cetăţeanul asupra căruia s-a tras iar, cu ajutorul indiciilor oferite de acesta, poliţiştii au reușit să identifice şi să oprească autoturismul la intersecţia străzii Mărăşeşti cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, autoturism ce era condus de O.O.L.

În urma acestui incident nimeni nu a suferit leziuni corporale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că pistolul de agrement aparţine lui O.O.L., care i l-a încredințat tinerei iar aceasta l-a folosit din teribilism.

În conformitate cu prevederile art. 129 pct.32 din Legea 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, faţă de cei doi suspecţi a fost luată şi măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei, pentru folosirea armelor de agrement fără respectarea condiţiilor legale precum şi măsura complementară a ridicării pistolului în vederea confiscării.

În plus, faţă cei doi suspecţi cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea