Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dispensarul din cartierul Mihail Kogălniceanu al municipiului Sebeș intră în reabilitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dispensarul din cartierul Mihail Kogălniceanu al municipiului Sebeș intră în reabilitare. Investiție de jumătate de milion de euro pentru îmbunătățirea actului medical

Firma Lincoln Plus, din municipiul Sebeș, se va ocupa de reabilitarea clădirii dispensarului din cartierul Mihail Kogălniceanu al orașului. Valoarea contractului, care a fost semnat între administrația locală și firma executantă, se ridică la 500.000 de euro, urmărindu-se creșterea numărului de cabinete medicale dar și a calității actului medical.

Lucrările vor începe în scurt timp, iar spațiile din imobil vor fi modernizate și numărul de cabinete medicale va crește. Conform proiectului, în urma intervențiilor, spațiile vor fi optimizate prin creșterea numărului de cabinete medicale (actualmente 7, vor fi funcționale 9 cabinete la finalizarea proiectului de reabilitare) și prin calitatea spațiilor oferite pacienților, dar și medicilor.

La parter, vor fi amenajate patru cabinete medicale, fiecare cu sală de tratament și grup sanitar, vor fi îmbunătățite spațiile comune, vor fi amenajate toalete, inclusiv pentru persoane cu dizabilități. La etaj, vor fi funcționale, în viitor, cinci cabinete medicale cu sală de tratament, grup sanitar și spații de deservire care să răspundă nevoilor medicilor de familie.

Accesul la etaj se va realiza printr-un sistem adaptat persoanelor cu dizabilități. Investiția este asigurată din fonduri bugetare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea