Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dîrzu, despre plecarea senatorului Breaz: ,,Era mai preocupat să facă pe plac, pe plan local, liderilor liberali portocalii!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a comentat plecarea senatorului Daniel Breaz din Partidul Social Democrat.

,,Decizia domnului Daniel Breaz este de neînțeles. Nu a exprimat niciodată un punct de vedere prin care să vorbească de îngrijorări privind situația din Partidului Social Democrat.

Daniel a fost invitat la toate ședințele și acțiunile noastre, am depus mereu eforturi pentru a-l implica, dar din partea lui nu s-a făcut niciun efort, deși partidul l-a promovat senator și de două ori ministru, nefiind un membru activ și implicat.

Mereu am fost disponibili în a-i asculta opiniile și pot confirma că toată conducerea națională a PSD a discutat în repetate rânduri cu el pentru a fi implicat în deciziile luate, inclusiv pentru candidatura lui alegerile locale. Mai mult, era mai preocupat să facă pe plac, pe plan local, liderilor liberali portocalii. Sunt convins că lipsa ideologiei de acolo nu îl va deranja.

CITEȘTE ȘI: Senatorul Daniel Breaz și-a anunțat DEMISIA din PSD. ,,Nu mai pot să accept să fac parte dintr-un partid lipsit de identitate”

Din păcate, comportamentul și decizia lui demonstrează o lipsă clară de caracter. Cu regret o spun, pentru că îmi place să cred că am fost înainte de toate prieteni, dar Daniel Breaz este primul parlamentar atras de liberali pentru a nu vota moțiunea de cenzură. Este primul parlamentar traseist de la depunerea actualei moțiuni de cenzură. Sper sincer să fi meritat ce a primit, deși cred că onoarea nu trebuie să fie de vânzare.

Cred că membrii și susținătorii noștri meritau mai mult. Cetățenii din Alba vor ști mereu, indiferent de partidul pe care îl vor alege, că Daniel Breaz s-a folosit de partid doar în interes personal , nefiind om de echipă, dovedind lipsă de onoare și curaj, iar pentru diferite interese, va schimba barca politică și cu altă ocazie.

Organizația Alba a Partidului Social Democrat este implicată, se descurcă foarte bine și fără el, oricum implicarea lui a lipsit cu desăvârșire în ultimul an de zile. Am pornit o reconstrucție a organizației, care îmbină experiența unor primari de excepție cu dorința de implicare a unor tineri, veniți din diverse medii socio-profesionale și care cu siguranță vor face multe surprize plăcute la aceste alegeri locale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea