Rămâi conectat

Ştirea zilei

Directorii de şcoli din zona Cugir, instruiţi pentru situaţii de urgenţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Directorii instituţiilor de învăţământ din zona Cugirului au fost convocaţi recent la o instruire legată de prevenirea situaţiilor de urgenţă, precum şi de modul  în care trebuie gestionate şi controlate astfel de cazuri. Acţiunea a fost organizată de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în colaborare cu Primăria şi Seviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir. La eveniment au participat lt. Florin Buciuman şi lt. Vasile Sularea din partea IJSU, iar administraţia locală a fost reprezentată de viceprimarul Rodica Florea, administratorul public Călin Furdui şi inspectorul de protecţie civilă Mircea Zbutea.
Reprezentanţii ISU au adus în atenţia managerilor şi responsabililor unităţilor şcolare actele normative care reglementează activitatea din domeniu. Totodată le-au fost prezentate obligaţiile ce le revin conducerilor personalului şcolar desemnat a se ocupa de prevenirea şi coordonarea acţiunilor privind situaţiile de urgenţă precum şi modul de pregătire al elevilor şi preşcolarilor.
Acţiunea de instruire de la Cugir a făcut parte din planul de pregătire pe anul 2011 al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | PROTEST spontan al grefierilor de la Tribunalul Alba: Care sunt salariile angajaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | PROTEST spontan al grefierilor de la Tribunalul Alba: Care sunt salariile angajaților În cursul zilei de vineri, 8 decembrie, la Tribunalul Alba, între orele 11.00 și 13.00, are loc un protest spontan al grefierilor, din cauza nemulțumirilor salariale. Cel mai mic salariu de bază al unui grefier din cadrul Tribunalului Alba este de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare