Rămâi conectat

Curier Județean

Directori de şcoli schimbaţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Două unităţi de învăţământ din judeţul Alba au noi directori începând cu data de 15 ianuarie 2011, vechii manageri fiind schimbaţi din funcţii prin decizie a Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, odată cu expirarea valabilităţii contractului de management, ne-a declarat prof. Cornel Sandu, inspector şcolar general al IŞJ Alba  În primul rând, este vorba despre prof. Radu Câmpean, care va prelua conducerea Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia de la colega lui, prof. Marioara Morar. Este bine ştiut faptul că la acest colegiu sunt admişi elevii cu cele mai mici medii din oraş, astfel că managementul acestei şcoli nu este tocmai unul uşor.
În schimb, la Şcoala Meteş, directoarea Adriana Roşu a fost schimbată din funcţie de prof. Constantin Roman, unul dintre foştii directori ai Şcolii Feneş, prin această înlocuire conducerea IŞJ Alba sperând că se va îmbunătăţi şi relaţia dintre conducerea şcolii şi administraţia publică locală. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile? Potenţialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovinelor de carne şi al bubalinelor pot depune cereri de solicitare până pe data de 21 martie 2024, informează Agenţia de Plăţi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea