Directori de şcoli schimbaţi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Două unităţi de învăţământ din judeţul Alba au noi directori începând cu data de 15 ianuarie 2011, vechii manageri fiind schimbaţi din funcţii prin decizie a Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, odată cu expirarea valabilităţii contractului de management, ne-a declarat prof. Cornel Sandu, inspector şcolar general al IŞJ Alba  În primul rând, este vorba despre prof. Radu Câmpean, care va prelua conducerea Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia de la colega lui, prof. Marioara Morar. Este bine ştiut faptul că la acest colegiu sunt admişi elevii cu cele mai mici medii din oraş, astfel că managementul acestei şcoli nu este tocmai unul uşor.
În schimb, la Şcoala Meteş, directoarea Adriana Roşu a fost schimbată din funcţie de prof. Constantin Roman, unul dintre foştii directori ai Şcolii Feneş, prin această înlocuire conducerea IŞJ Alba sperând că se va îmbunătăţi şi relaţia dintre conducerea şcolii şi administraţia publică locală. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

fioan89 21 ianuarie 2011 at 19:54

„În schimb, la Şcoala Meteş, directoarea Adriana Roşu a fost schimbată din funcţie de prof. Constantin Roman, unul dintre foştii directori ai Şcolii Feneş, prin această înlocuire conducerea IŞJ Alba sperând că se va îmbunătăţi şi relaţia dintre conducerea şcolii şi administraţia publică locală. (R.G.)”

De cand domnisoara Rosu a preluat functia de manager al scolilor din Tauti,Metes si Ampoita lucrurile au inceput sa se schimbe radical.Corpurile scolare imbunatatite cu instalatii santire,incalzire centrala,ba chiar la scoala din Metes au fost adaugate noi cladiri, si din cate imi aduc aminte era in proiect crearea unui laborator de chimie.Toate astea in cativa ani,fara un sprijin din partea „administratiei publice locale”.Ciudat cand toate mergeau bine cineva,undeva ,schimba un director pe motivul ca : „sperând că se va îmbunătăţi şi relaţia dintre conducerea şcolii şi administraţia publică locală”.
Cu totii stim ca faptele conteaza nu vorbele, de aceea un motiv ca imbuntatirea relatiilor dintre conducerea scolii si administratia publica locala(primaria Metes)
nu imi pare de ajuns sa schimbi pe cineva care chiar a dat randament!

De ce????? 22 ianuarie 2011 at 19:49

de ce ?? de ce ?? intrebarea vesnica a romanului…”de ce sa schimbi o roata buna de la car daca boii nu trag”.de ce sa schimbi un profesor si director in mijlocul unui an scolar doar pentru ca asa zisa administratie publica nu se intelege cu acea institutie .Si intradevar de la preluarea conducerii de catre doamna ADRIANA ROSU cel putin scoala TAUTI a avansat de la gradul de la una dotand scoala cu instalatii sanitare ,geamuri termopan, instalatie de incalzire centrala pentru eficientizarea consumului de lemne si multe altele cum ar mai fi dotarea cu mobilier si multe altele….In concluzie nu vad rostul acestei mutari politice doar pentru pentru a imbunatati relatia dintre primar-ie si DOAMNA ADRIANA ROSU ..Prin urmare scopul acestei mutari este doar acela de a muta scoala Tauti si Ampoita la metes deoarece”” mult prea stimatul domn ursales va avea de anul viitor un fiu la scoala si nu este permis ca el sa faca naveta de la presaca la tauti”””scade demnitatea domle…si nu vad scopul acestor cheltuieli fara rost de ca sa muti 40 de copi in fiecare dimineta de la tauti la metes in loc sa aduci 5 de la metes la tauti.. DE CE DOAR CA ASA VREA ( domnul) primar-IA…DE CE DE CE??????

manu 23 ianuarie 2011 at 21:33

RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FOARTE MARE RUSINE!!OAMENI BUNI HAIDETI SA NU LASAM SA FIE SCHIMBATA DIN FUNCTIA DE MANAGER PE DOMNISOARA DIRECTOR -ROSU ADRIANA- DOAR PENTRU SIMPLU FAPT CA NU ESTE IN RELATII BUNE CU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI MAI PRECIS CU DOM PRIMAR.SA NU UITAM CA DOM:PRIMAR A VENIT LA PRIMARIE DOAR CU 2 ANI JUMATE IN URMA,,,,,,DAR DOMNISOARA ROSU II DE CATIVA ANI BUNI,SI IN TOTI ACESTI ANI SI-A DAT INTERESU PENTRU SCOLIILE DIN COM METES.FIIND DIECTOR LA SCOLIILE DIN AMPOITA ,TAUT, SI METES . IN SPECIAL LA SCOALA DIN TAUT CHIAR ARATA A SCOALA SI SUNTEM MANDRI SI CU SCOALA SI CU DOMNI PROFESORI CARE-SI DAU INTERESU PENTRU COPII. DOMNISOARA DIRECTOR ESTE O DOAMNA DE NOTA1000,STA DE VORBA CU ORICARE PARINTE PENTRU A AJUTA TOTI COPII SA FACA CEVA IN VIATA……….ESTE UN FOARTE BUN GOSPODAR….AM VREA CA DOMNII DE ISJ SA FACA O VIZITA LA SCOALA DIN TAUT … CONTEAZA FAPTELE NU VORBELE……..SI INTRADEVAR CA DE LA PRELUAREA CONDUCERII DOMNISOARA SA LUPTAT CU TOT FELU DE PROIECTE PE CARE LE-A SI CASTIGAT IAR ACUM SE VEDE REZULTATUL:SA INCEPEM CU CLADIRE ZIDITA LANGA SCOALA PE CARE A DOTATO CU INSTALATIE DE INCALZIRE ,CENTRALA PE LEMNE, INSTALATI SANITARE,GEAMURI TERMOPAN IN TOATA SCOALA, MOBILIER SCIMBAT ,ACOPERIS SCHIMBAT,LABORATOR DE INFORMATICA. APOI A MOBILIZAT TOTI COPII DE LA SCOALA SI A PLANTAT POMI IN GRADINA SCOLII ,AU FOST PE TOATE STRAZILE LA ADUNAT DE GUNOAIE SI NU UITAM CA A CASTIGAT PROICTUL ….ECO SCOALA***** SI A PRIMIT- STEAGUL VERDE – PE CARE FOARTE PUTINE SCOLI IL AU… SI TOATE SE DATOREAZA DOMNISOAREI DIRECTOR ROSU ADRIANA .TOATA STIMA SI RESPECTU PENTRI DANSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IAR ACUM SA NE INTOARCEM SI LA COPIII NOSTRI ,,CAND TOATA LUMEA STRANGE CUREAUA CA E CRIZA ,PRIMARIA NOASTRA ARE BANI DE CHIELTUIALA SI A PROPUS SA DUCA COPII DIN TAUT LA SCOALA LA METES.. CARE O FI SCOPUL ACESTOR CHIELTUIELI SA DUCI IN FIECARE DIMINEATA VREO 40 DE COPII , CAND II MAI USOR DE ADUS 5-6 COPII LA TAUT.PETRU CA INCEPE COPILUL DOM;PRIMAR VA INCEPE LA TOAMNA SCOALA SI SA NU FACA COPILUL DANSULUI NAVETA CA DOAR II FIU DE PRIMAR….PROSTIMEA POATE SA FACA NAVETA CA DOAR SUNTEM OBISNUITI CU ASA CEVA . SUNTEM CA PE VREMEA INPUSCATULUI TOT ASA SA INTAMPLAT CAND DOM SECRETAR IA INCEPUT FIUL SCOALA SA MUTAT SCOALA LA METES ,IAR APOI DATORITA DOM FAUR FOST VICE A ADUS IAR SCOALA INAPOI SI ASA A RAMAS…SA NU UITE DOM PRIMAR CA DE LA TAUTENI A AVUT CELE MAI MULTE VOTURI SI ACUM INTOARCE SPATELE

Comentariile sunt oprite