Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Diplome pentru Copoii Ardelenești, în cadrul Expoziției Canine ”Alba Carolina Cup 2013” de la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Copard îi invită pe crescătorii de Copoi Ardelenesc să participe, în zilele de 17-18 august a.c., la evenimentul organizat de ACH Alba Expoziția Canina ”ALBA CAROLINA CUP 2013”.

Îi așteptăm pe toți crescătorii de Copoi Ardelenesc care nu au câini cu acte și doresc să obțină pedigree pentru câinii lor, pentru că evenimentul le oferă șansa ca în cele două zile de concurs să-și arbitreze câinii în vederea obținerii calificativelor de tipicitate necesare pentru pedigree Tip C. În data de 17 august va arbitra la Grupa 6, dl Cristian Ștefănescu președintele ACHR, iar în data de 18 august va arbitra dna. Anca Giura, arbitru internațional. De asemenea este un moment potrivit pentru obținerea calificativelor necesare pentru dreptul de montă, asta pentru exemplarele cele mai valoroase”, precizează Dan Teodor, președintele Asociației Copard Alba.

De asemenea, la fel ca anul trecut, vor fi acordate ”Diplomele Copard”. Astfel, cel mai bine plasat Copoi Ardelenesc (BOB) în concurs, în prima zi, va primi Diploma ”COPARD Nr.1”; Diploma ”Monta anului 2013” va fi înmânată crescătorului de Copoi Ardelenesc, membru ACHR, pentru cea mai reușită montă din părinți cu acte și cu rezultate în expoziții și vânătoare; Diploma ”O viață dedicată Copoiului Ardelenesc” va fi înmânata crescătorului care a dovedit de-a lungul anilor pasiune, dragoste și consecvență în selectarea și creșterea câinilor din această rasă. În plus, vor fi decernate și Diplomele de ”Susținători ai Copoiului Ardelenesc”, prietenilor acestei rase și ai Asociației Copard.

Vă vom ține la curent cu ultimele vești și vă vom anunța din timp de eventualele înlesniri pentru crescătorii de Copoi Ardelenesc obținute de Asociația Copard”, mai transmite Dan Teodor.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea