Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Din martie până în iunie, valoarea medie a poliţelor RCA a crescut cu 110 lei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste proastă pentru toţi şoferii din România. Valoarea medie a poliţelor RCA vândute în România a crescut cu 110 de lei în doar trei luni.

La finele lunii iunie, prima medie la poliţele RCA vândute de cele mai mari societăţi de asigurare din România era de 285 de lei, cu 110 lei mai mult decât la sfârşitul lunii martie, potrivit site-ului Capital.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Practic, creşterea este de 40% în doar trei luni. Calculele se bazează pe datele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR).

Faţă de perioada similară a anului trecut, prima medie a crescut cu doar 50 de lei adică sub 20%. În ceea ce priveşte cele mai mari şapte societăţi care vând RCA, creşterea medie este chiar mai mare depăşind 45%, conform studiului făcut de Capital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea