Rămâi conectat

Sport

Din Grupa D a Campionatului Mondial din Brazilia, Costa Rica și Uruguay calificate în optimi! Italia eliminată

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ItaliaPe lângă surpriza numită Costa Rica, Grupa D a Campionatului Mondial din Brazilia 2014 a mai propulsat în optimile de finală pe Uruguay, ce a învins în meciul decisiv pe Italia (1-0, gol Godin 81).

Trupa lui Prandelli spune pentru a doua oară consecutiv adio Mondialului din faza grupelor, Italia fiind al treilea nume mare din Europa ce pleacă, după Spania și Anglia.

În celălalt meci, Costa Rica – Anglia 0-0, iar echipa din Caraibe câștigă grupa.

În optimile de finală, Uruguay dă piept în 28 iunie, la Rio de Janeiro, cu locul întâi în Grupa C (probabil cu Columbia), iar în 29 iunie, la Recife, Costa Rica va întâlni pe ocupanta locului secund din Grupa C.

*Bomba Costa Rica

În această seară se stabilesc și adversarele, ce provin din Grupa C, unde Columbia este deja calificată, iar Japonia, Grecia și Coasta de Fildeș se bat pentru al doilea loc.

Într-o grupă cu trei campioane mondiale, Costa Rica a reprezentat o uriașă surpriză, eliminând Italia (4 titluri mondiale) și Anglia (un titlu). Neînvinsă în Brazilia, Costa Rica s-a mai calificat în 1990 în optimi. Peninsularii au jucat din minutul 59 în inferioritate, după eliminarea lui Marchisio.

Clasament 1. Costa Rica 7 (4-1), 2. Uruguay 6 (4-4), 3. Italia 3 (2-3),  4. Anglia 1 (2-4).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea