Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Din cauza lipsei precipitațiilor din ultima perioadă, mai multe localități din Alba se vor confrunta cu întreruperi la alimentarea cu apă potabilă! Zona Apusenilor, vizată

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Din cauza lipsei precipitațiilor din ultima perioadă, mai multe localități din Alba se vor confrunta cu întreruperi la alimentarea cu apă potabilă! Zona Apusenilor, vizată

În contextul unei perioade prelungite de secetă și a lipsei precipitațiilor, SC APA CTTA SA ALBA-SUCURSALA Apuseni a emis astăzi un comunicat important referitor la furnizarea apei potabile în zona comunei Garda de Sus și a satelor învecinate, precum Ocoale, Hanasesti, Mununa, Dealu Frumos, Garda Seacă și Ghetar.

Din păcate, ca urmare a diminuării rezervelor de apă, sursa de apă potabilă care alimentează aceste localități nu mai poate asigura o furnizare continuă și normală a apei potabile. Astfel, pentru a gestiona cât mai eficient resursele disponibile, furnizarea apei potabile va fi restricționată și va depinde de cantitățile de apă acumulate în perioada următoare.

În acest context, reprezentanții SC APA CTTA SA ALBA-SUCURSALA Apuseni doresc să atragă atenția consumatorilor asupra necesității unui consum moderat al apei potabile, în scopul menținerii unui echilibru între cerere și resurse disponibile. Eforturile de conservare a apei vor contribui la gestionarea situației și la asigurarea unui acces cât mai larg la apă potabilă.

Este important să menționăm că, odată cu reluarea furnizării regulate de apă, există posibilitatea ca parametrul de turbiditate al apei să înregistreze anumite fluctuații. În cazul în care apa prezintă această caracteristică, se recomandă folosirea acesteia doar în scopuri menajere. Orice perturbări sau modificări ale calității apei, precum și detaliile privind zona în care acestea apar, sunt rugate să fie semnalate imediat către Dispeceratul Alba Iulia, la numărul de telefon: 0258 – 834501. Aceste informații sunt esențiale pentru a permite intervenția rapidă și corectarea situației.

SC APA CTTA SA ALBA-SUCURSALA Apuseni își exprimă regretul pentru eventualele neplăceri create de această situație și mulțumește comunității pentru înțelegere și cooperare. Eforturile depuse în prezent pentru gestionarea acestei situații dificile vor contribui la asigurarea continuității furnizării apei potabile în perioada următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați în urma unui apel la 112 primit miercuri seară despre faptul că o persoană s-ar afla blocată în afara traseului pe Piatra Secuiului. Citește și: VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea