Din august, comuna Meteș va beneficia de servicii de ridicare a gunoiului menajer de la o nouă firmă de salubrizare

Paul Voicu - Primar 2020

Locuitorii comunei Meteș vor beneficia de servicii de ridicare a gunoiului menajer de la o altă firmă, începând cu luna august! Primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța, a semnat recent contractul cu noua firmă.

Luna august, va aduce schimbări în privința serviciului de salubritate de pe raza comunei Metes. Firma va incasa taxa de 7 lei pe luna/persoana, precizam ca a ramas la acelasi nivel ca si pana acum, colectarea gunoiul se face o data pe saptamana, iar contractele de salubritate se vor incheia direct cu beneficiarii.

ELIT

“Ce pot sa spun este, ca de doi ani de zile, ma zbat sa aduc la normalitatea fireasca contractele si situatiile mostenite de la vechea administratie, in comuna Metes. Stiti, este o vorba “incurcate sunt caile Domnului”, primariei Metes i s-a potrivit manusa, cam toate le-am gasit asa…….

Ce vreau sa va spun, este ca incet si cu rabdare vom reusi, sa le aducem la liman si sa evoluam asa cum este normal si ne dorim cu totii. Firma noua de salubritate, cu care am incheiat contractul, va ridica gunoiul o data pe saptamana, comparativ cu vechiul contract cand se ridica de doua ori pe luna, iar tariful, am reusit sa il pastrez la acelasi nivel, adica 7 lei/persoana/luna, iar contractele vor fi incheiate de firma direct cu beneficiarii.”,  a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.

Mihail David - 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...