Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Din 11 septembrie, PRO FM dă trezirea cu un alt tonus, in DIMINEAȚA BLANĂ, cu Ramona și Coțofană, începând cu ora 7.00, de luni până vineri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când toamna se numără bobocii, la PRO FM se numără anii. 24 de ani de Pro FM, ani în care brandul a dat viață și a construit povestea unei generații tinere, pline de viață și autentice – generația Pro. Pro FM a fost și a rămas radioul distracției “made in Romania“, cântăm românește, ne distrăm ca la noi acasă și suntem bine alături de ascultătorii nostri și nu ne oprim aici, vrem să fim și mai bine, vrem sa fim blană, întocmai cum le place tinerilor să spună.

DIMINEAȚA BLANĂ este cel mai tânăr matinal din FM, este matinalul generației de astăzi, este matinalul care s-a conturat din două personalități autentice – Ramona Dumitrescu și Sebastian Coțofană. Doi tineri nici prea deștepți, nici prea neștiutori, nici prea urăți, nici prea frumoși, nici prea plictisitori și nici exagerat de simpatici. Doi tineri blană care le promit ascultătorilor că vor fi colegii de muncă, de apartament, prietenii haioși, cu poftă de viață și o energie molipsitoare.

„Suntem Ramona Dumitrescu și Sebastian Coțofană și, incepând din 11 septembrie, promitem să vă facem diminețile blană. Poate că o să ne iubiți, poate că nu. Dar ca să vă dați seama, trebuie să ne ascultați măcar puțin. Suntem total diferiți și tocmai asta ne place cel mai mult. Cu siguranță, pentru fiecare poveste vom avea păreri diferite și suntem convinși că ascultătorilor noștri nu le va greu să se identifice cu unul dintre noi. Nu vom încerca să facem radio într-o manieră tradițională, vă vom face fiecare DIMINEAȚĂ BLANĂ “.

Cine sunt Ramona Dumitrescu și Sebastian Coțofană?

Ramona – olteancă simpatică foc și carismatică, 25 de ani, îndrăgostită de informație și de tot ceea ce este nou. Este o fire optimistă și molipsitor de energică, crede cu tărie că fiecare colț întunecat are și o latură frumoasă.

“Îmi place ineditul, sunt ca un copil curios care își găsește bucurii în toate lucrurile aparent nesemnificative din jur și imi place enorm să văd oameni fericiți, cu zâmbete sincere. Am fost, de curând, adoptată în familia Pro FM și vă promit că zilnic o să râdeți măcar o dată.“

Sebastian, zis și Coțofană e un mândru om al plajei, din Constanța, vesel și efervescent. Nu știe să se prefacă, ceea ce îl face uneori acid dar funny. Cum îl auzi la radio, așa e și în viața de zi cu zi. Rar se întâmplă să se supere sau să se certe cu cineva.“În general sunt de acord să nu fii de acord cu mine.“ Este Dj Pro FM din 2016 și vlogger din 2013. Emisiunea cu care s-a lansat pe internet este Poliția Muzicii, care acum se vede atât pe Youtube, cât și la Utv. Anul acesta a primit butonul de argint din partea Youtube, pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați.

Ramona și Coțofană, împreună îți fac DIMINEAȚA BLANĂ LA PRO FM, de luni până vineri. E doza de energie si bună-dispoziție cu care să începi fiecare zi și așa să o ții până seara. Vor avea grijă de asta și celelalte voci feminine, la fel de prietenoase: Nico (de la 10.00 la 13.00) și Mădălina (13.00 – 16.00).

După ora 16.00, bine-cunoscuții DJ-i – Greeg și Onuc – te vor însoți pe drum și îți promit că n-o să te enervezi în trafic, vor fi ei suficient de plăcuți, veseli și glumeți. Seara te vei simți la fel de bine cu Pro FM, cu mixurile tonice ale lui Virgil Batista, de la 19.00 iar de la 21.00 vei avea exact starea aceea de bine, alături de Florin Goldic.

Cu PRO FM vei fi bine și in weekend, Nono și Diana îți dau trezirea dimineața, prietenos și delicat, începând cu ora 08.00 și apoi te lasă să-ți petreci zilele libere cu George Vintilă (sâmbătă de la 14.00, duminică de la 12.00) și Călin Olah (sâmbătă de la 18.00, duminică de la 16.00).

Aceasta este echipa unei noi generații Pro, care va duce mai departe ceea ce PRO FM și-a asumat în primăvara acestui an, un statement pe cât de simplu, pe atât de puternic, valoros și mobilizator – “Ești bine cu Pro FM“.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea