Rămâi conectat

Actualitate

Digi RCS RDS a anunțat că va interzice un serviciu important! Cum va afecta experiența utilizatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Digi RCS RDS a anunțat că va interzice un serviciu important! Cum va afecta experiența utilizatorilor

Compania Digi RCS RDS ia o decizie drastica care va avea un impact semnificativ asupra utilizatorilor săi. Anunță că va interzice un serviciu esențial, de care se bucurau în trecut mulți români.

Această schimbare surprinzătoare a stârnit deja numeroase reacții și întrebări în rândul utilizatorilor. Ce va însemna această interdicție și cum va afecta experiența utilizatorilor?

Schimbarea se referă la faptul că marele jucător de pe piața telecom din România a decis să retragă serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite (prepay) din oferta sa comercială.

”Începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziționate cartele noi și nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziționarea extraopțiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023.”, informează compania pe site-ul lor oficial.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sfaturi utile în cazul în care vă întâlniţi cu un urs pe un traseu turistic. În contextul tragediei în care o tânără a fost omorâtă de un urs

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sfaturi utile în cazul în care vă întâlniţi cu un urs pe un traseu turistic. În contextul tragediei în care o tânără a fost omorâtă de un urs Tragedia produsă marţi pe un traseu turistic din Jepii Mici din Bucegi, unde o fată de 19 ani a fost sfâşiată de un urs, care a atacat-o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea