Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Digi RCS RDS a anunțat că va interzice un serviciu important! Cum va afecta experiența utilizatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Digi RCS RDS a anunțat că va interzice un serviciu important! Cum va afecta experiența utilizatorilor

Compania Digi RCS RDS ia o decizie drastica care va avea un impact semnificativ asupra utilizatorilor săi. Anunță că va interzice un serviciu esențial, de care se bucurau în trecut mulți români.

Această schimbare surprinzătoare a stârnit deja numeroase reacții și întrebări în rândul utilizatorilor. Ce va însemna această interdicție și cum va afecta experiența utilizatorilor?

Schimbarea se referă la faptul că marele jucător de pe piața telecom din România a decis să retragă serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite (prepay) din oferta sa comercială.

”Începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziționate cartele noi și nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziționarea extraopțiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023.”, informează compania pe site-ul lor oficial.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea