Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DGA Alba: Activități preventive în sprijinul structurilor M.A.I. care efectuează paza centrelor de carantină din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul situației epidemiologice actuale determinată de răspândirea noului coronavirus (COVID-19) și a necesității sprijnirii măsurilor speciale realizate de efectivele M.A.I. pentru reducerea riscurilor contaminării, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba au desfășurat în ziua de 29 aprilie a.c., 8 activităţi de informare în sprijinul structurilor M.A.I. din raza de competență care efectuează paza centrelor de carantină din municipiul Alba Iulia.

În cadrul activităţilor preventive au fost prezentate infracţiunile de corupţie, cadrul legal privind prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie şi asimilate corupţiei, precum şi modalităţile de sesizare a faptelor de corupţie, respectiv sesizarea cu celeritate, a eventualelor cazuri de corupție generate de cetățeni, în care ar putea fi implicați lucrători din cadrul instituției, în legătură cu activitățile de monitorizare a respectării măsurilor de carantină, a unor persoane suspectate a fi infectate cu noul Coronavirus.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele 8 activităţi au fost desfăşurate în municipiul Alba Iulia la cele 4 unități de carantinare și au beneficiat de participarea a 16 subofiţeri jandarmi care efectuează misiuni de pază a respectivelor unități (schimburile 1 și 2).

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție în condițiile gravității efectelor acestora, raportat la acțiunile de limitare a răspândirii noului coronavirus, asupra persoanelor, a comunităților din care fac parte, cât și asupra întregii societăți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea