Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Dezamăgire la Cupa Europei de marş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În week-end la Olhao, în Portugalia a avut loc a 9-a ediţie a Cupei Europei la marş, competiţie dominată categoric de reprezentanţii Rusiei la toate secţiunile, masculin, feminin, seniori, juniori, individual şi pe echipe. Concursul a reunit peste 220 de atleţi ce au reprezentat 26 de ţări de pe „Bătrânul Continent”, între care şi România. În proba feminină de 20 kilometri marş rezervată senioarelor şi terminată de 46 de competitoare din cele 57 înscrise la start, au participat şi două mărşăluitoare de la CS Unirea Alba Iulia, în vreme ce Claudia Ştef (CSM Craiova-CS Universitatea Reşiţa) a fost descalificată. Ana Maria Groza s-a dovedit singura româncă ce a încheiat cursa, clasându-se pe locul 24 cu timpul de 1 oră 37 minute şi 18 secunde, la 7 minute şi 16 secunde de prima poziţie. Podiumul a fost ocupat de Vera Sokolova (Rusia) – 1.30:02, Anisya Kirdyapkina (Rusia) – 1.30:41 şi Elisa Rigaudo (Italia) – 1.30:55, la individual, iar pe echipe Rusia a fost prima, urmată de Spania şi Ucraina.
„Am prins o zi foarte proastă, nu aveam cum să emit pretenţii la locuri fruntaşe. Pe undeva sunt bucuroasă că am terminat cursa, ţinând cont de condiţiile în care am concurat. Am vorbit şi cu celelalte două fete şi din punctul meu de vedere toate trei suntem învingătoare, continuăm zâmbim, muncim şi trecem peste aceste momente neplăcute”, a precizat Ana Maria Groza. „N-a mers deloc, am acuzat o accidentare mai veche la inghinali şi, din păcate, am fost nevoită să abandonez după circa 5 kilometri”, a afirmat Ana Rodean, CS Unirea Alba Iulia. În 24 iunie urmează Campionatele Naţionale de marş de la Bucureşti, prilej cu care Ana Maria Groza va încheia activitatea competiţională pe anul 2011.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclistul Roberto Burța (Sebeș), campion balcanic! Frații Miruna și Radu Măda, premiați la Stremț

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Ciclistul Roberto Burța (Sebeș), campion balcanic! Frații Miruna și Radu Măda, premiați la Stremț Luna mai a reprezentat un tur de forță al cicliștilor din Alba în competițiile internaționale de Mountain Bike: Campionat European, Campionat Balcanic și etapă de cupă mondială. De curând, în Serbia, la Vrdink, pe versanții sudici ai Fruška Gora, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea