Rămâi conectat

Curier Județean

Deținutul care a atacat un judecător din Aiud cu un ciob de sticlă rămâne în arest. Acesta a cerut strămutarea dosarului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Augustin Varga, deţinutul care a atacat un judecător, cu un ciob de sticlă, în timpul unei ședințe la Judecătoria Aiud, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Acesta a cerut luni, la primul termen de judecată, strămutarea dosarului de la Tribunalul Alba la Curtea de Apel Alba Iulia.

Curtea de Apel Alba Iulia01Competența de soluționare a acestei cereri revine Curții de Apel Alba Iulia.

Augustin Varga este cercetat pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor calificat după ce a atacat o judecătoare din Aiud, cu un ciob de sticlă, la ieșirea din sala de judecată, incidentul petrecându-se în luna mai a acestui an.

Deși era flancat de doi mascați și încătușat împreună cu un alt deținut, Varga Augustin, în vârstă de 29 de ani, din Cetatea de Baltă, un deținut care avea termen de judecată pentru contestație la executarea pedepsei, la finalul ședinței, la ieșirea din sală, s-a aruncat asupra judecătoarei și a încercat să-i taie gâtul cu ciobul pe care îl avea ascuns în palmă, trăgându-l după el și pe celălalt deținut.

Magistratul a reușit să se ferească de lovitură iar deținutul, văzând că a ratat ținta, și-a înfipt ciobul în gât, probabil cu intenția de a-și lua viața. El a fost imobilizat și apoi transportat de urgență la spital. Leziunea pe care și-a provocat-o nu a fost gravă, astfel că, la scurt timp după incident, el a fost dus înapoi, la penitenciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea