Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Despre muzică cu Georgiana Petruse, cea mai talentată liceană din Alba Iulia, în 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Georgeana Petruse03Eleva Colegiului „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia a câştigat în urmă cu câteva zile concursul organizat la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, „Liceenii au talent”. Tânăra a cântat pentru prima dată, în clasa a IX-a, la îndemnul părinţilor şi prietenilor, la Balul Bobocilor din cadrul colegiului, când a câştigat şi titlul de Miss Popularitate.

După bal a urmat cursurile de canto-muzică uşoară, îndrumată de profesoara Marinela Popa şi a participat la alte concursuri, fiind invitată să cânte la balurile din Alba Iulia, precum şi la alte astfel de evenimente.

Efortul şi talentul i-au fost răsplătite cu premiul I al concursului „Liceeni au talent”. „Cred că premiul de la show-ul „Liceenii au talent” a fost primul premiu câştigat pe parte muzicală. Niciodată nu aş fi reuşit să iau premiul I fără ajutorul prietenilor mei buni Daria Dobrota şi Răzvan Pavel. Ne-am completat perfect. Ei au făcut dansuri de societate şi au fost chiar parteneri. De aceea am apelat la ei, dar nu a fost prima dată când am lucrat împreună şi cu siguranţă nici ultima. Am avut mulţi susţinători şi asta îmi oferă energie şi îmi înlătură emoţiile. Nu aş fi reuşit să ajung atât de departe cu muzica fără părinţii mei şi fără fratele meu, care m-au ajutat atât financiar, cât şi moral, iar cu această ocazie vreau să le mulţumesc din suflet, în primul rând lor, iar în al doilea rând prietenilor mei. În viitor vreau să continui să studiez muzica mult mai aprofundat, si cine ştie? poate chiar o să încep să studiez şi un instrument: pian sau chitara”, a spus Georgiana Petruse.

Se caracterizează ca fiind o fire dinamică şi pozitivă şi este în zodia taurului, zodie care îi reflectă şi personalitatea şi spune că le admiră pe cunoscutele cântăreţe Shakira şi Jessie J.

[nggallery id=1260]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea