Rămâi conectat

Cultură Educație

Deşi se află în spatele Primăriei Alba Iulia, Piaţa de legume şi fructe geme de mizerie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mă numesc Maria Ponoran, sunt din satul Şard, judeţul Alba, iar în perioada de vară şi toamnă vând legume şi fructe care provin din gospodăria proprie în piaţa din centru a municipiului Alba Iulia. În ultima perioadă, în fiecare zi de duminică în piaţa de legume şi fructe se vând iepuri, câini, găini şi alte animale. Cuştile cu aceste animale sunt puse pe mesele unde se vând legume şi fructe sau produse industriale. În urma lor pe mese rămâne urină, materii fecale şi o mizerie de nedescris şi în zilele de duminică nu face nimeni curăţenie. Luni dimineaţa când venim la piaţă suntem obligaţi să expunem marfa ce o avem în urina şi mizeria lăsată de cei care şi-au expus la vânzare câinii şi iepurii. Eu ştiu că animalele şi păsările se vând în târgul de animale şi nu în pieţele de legume şi fructe sau de produse industriale.
Eu vreau să întreb prin intermediul dumneavoastră, unde sunt medicii veterinari care răspund de piaţă, unde este şeful pieţii, de ce nu face ordine? Persoanele numite să facă curăţenie prin piaţă nu-şi prea fac datoria, stau la cafea toată ziua, iar prin piaţă vezi hârtii, pungi, ţigări aruncate, nu sunt coşuri de gunoi, este mizerie la WC. Piaţa din centru este în spatele Primăriei, nimeni de acolo nu vede mizeria care domneşte în piaţă. Eu m-am gândit să trag un semnal de alarmă prin intermediul dvs., poate că cei care trebuie să se ocupe de organizare, curăţenie şi întreţinerea pieţii din centrul municipiului Alba Iulia îşi fac mai bine datoria.
P.S. Dacă doriţi să vedeţi cele scrise de mine vă invit lunea dimineaţa între orele 5.00 – 7.30 la piaţă, sau duminica după-amiaza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Gala Performerilor 2024, la Cugir: Elevii și profesorii cu rezultate la olimpiadele județene și naționale, premiați de administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gala Performerilor 2024, la Cugir: Elevii și profesorii cu rezultate la olimpiadele județene și naționale, premiați de administrația locală Vineri, 21 iunie 2024, la Centrul Cultural Valentin Uritescu din Cugir a avut loc ,,Gala Performerilor”, eveniment dedicat elevilor și profesorilor cu rezultate la olimpiadele județene și naționale. Finalul anului școlar 2023-2024 a fost cel mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea