Desfiinţarea spitalului din Cugir, o falsă temă aruncată în rândul cetăţenilor de liberali

Contrar valurilor inutile cu vădit scop electoral pe care PNL Cugir le provoacă în oraş pe falsa temă a desfiinţării spitalului local, în calitatea de lider al organizaţiei Cugir a PDL doresc să fac următoarele precizări:
Spitalul orăşenesc Cugir nu se află pe lista spitalelor propuse spre desfiinţare şi nici pe cea a unităţilor de sănătate care să fie comasate. De aceea cer primarului din Cugir Adrian Teban şi managerului spitalului Cristian Simu să îndeplinească promisiunile făcute preşedintelui Casei Judeţene de Sănătate Alba, în ceea ce priveşte programul de eficientizare şi restructurare a spitalului din Cugir.
Doresc pe această cale să informez cetăţenii oraşului Cugir că, la întâlnirea cu reprezentanţii Casei de Sănătate Alba, au luat parte senatorul PDL Alexandru Pereş, subsemnatul şi directorul medical al spitalului, d-na Zoriţa Ciulea Prepeliţă. În acest cadru s-au purtat discuţii pe tema spitalului din Cugir fără a exista vreo idee sau vreo propunere din partea vreunei părţi cu referire la desfiinţarea sau comasarea acestei unităţi de sănătate cugirene.
ing. Radu Călin ROŞIAN,
preşedintele Organizaţiei PDL Cugir

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

george 2 februarie 2011 at 7:56

russine liberali daca faceti zgomot degeaba

marian 2 februarie 2011 at 9:59

felicitari dle rosian

Comentariile sunt oprite