Rămâi conectat

Curier Județean

Desfiinţarea spitalului din Cugir, o falsă temă aruncată în rândul cetăţenilor de liberali

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contrar valurilor inutile cu vădit scop electoral pe care PNL Cugir le provoacă în oraş pe falsa temă a desfiinţării spitalului local, în calitatea de lider al organizaţiei Cugir a PDL doresc să fac următoarele precizări:
Spitalul orăşenesc Cugir nu se află pe lista spitalelor propuse spre desfiinţare şi nici pe cea a unităţilor de sănătate care să fie comasate. De aceea cer primarului din Cugir Adrian Teban şi managerului spitalului Cristian Simu să îndeplinească promisiunile făcute preşedintelui Casei Judeţene de Sănătate Alba, în ceea ce priveşte programul de eficientizare şi restructurare a spitalului din Cugir.
Doresc pe această cale să informez cetăţenii oraşului Cugir că, la întâlnirea cu reprezentanţii Casei de Sănătate Alba, au luat parte senatorul PDL Alexandru Pereş, subsemnatul şi directorul medical al spitalului, d-na Zoriţa Ciulea Prepeliţă. În acest cadru s-au purtat discuţii pe tema spitalului din Cugir fără a exista vreo idee sau vreo propunere din partea vreunei părţi cu referire la desfiinţarea sau comasarea acestei unităţi de sănătate cugirene.
ing. Radu Călin ROŞIAN,
preşedintele Organizaţiei PDL Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea