Rămâi conectat

Sport

Derby pentru promovare: Mureşul Tg. Mureş – HC Alba Sebeş *Victoria, unica şansă în meciul supravieţuirii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes2HC Alba Sebeş trăieşte pe muchie de cuţit, vin la rând derbyurile cu Mureşul Tg. Mureş şi CSM Slatina, contracandidatele la accederea în Liga Naţională. Fetele lui Weber nu au loc de întors, sâmbătă, la ora 17.00 este testul adevărului, o confruntare externă împotriva ocupantei locului secund (34 de puncte, cu un meci mai mult disputat, 3 succese la rând). Poziţionate pe treapta a treia a podiumului, conjudeţenele au 28 de puncte, 8 victorii consecutive şi, cu sete de revanşă după eşecul aspru din tur (23-29 în Sala „Florin Fleşeriu”) îşi joacă unica şansă rămasă la îndemână de a mai conta în bătălia promovării.

„Este o confruntare foarte importantă, de totul sau nimic pentru noi, cu o presiune pentru ambele protagoniste. Practic disputăm prima finală a campionatului şi nu ne putem permite să pierdem partida, pentru că am ieşi din cărţi. Întâlnim o formaţie extrem de puternică şi constantă ce s-a întărit, cu un singur eşec stagional”, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce are întregul lot la dispoziţie.

*Peste 100 de suporteri fac deplasarea

La derbyul etapei a 15-a din Seria B a Diviziei A la handbal feminin, vizitatoarele vor avea alături şi aproximativ 100 de suporteri, care vor efectua deplasarea la Tg. Mureş pentru a le susţine pe favorite în marea încercare. În intersezon, Sebeşul a curtat-o pe rusoaia Gylnara Garipova Biţiş, handbalista în cauză alegând însă să-şi urmeze soţul, fotbalistul Alin Biţiş la Tg. Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea