Rămâi conectat

Sport

Derby lângă Turnul Chindiei: CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 1-3 | Echipa din „Mica Romă”, invincibilă în campionat

Dan HENEGAR

Publicat

în

În partida-vedetă a rundei a 9-a a Diviziei A1 la volei feminin, între vicecampioana Dinamo Moscova - Volei Alba Blaj 6CSM Târgovişte şi Volei Alba Blaj, actuala deținătoare a titlului, echipa lui Darko Zakoc s-a impus în deplasare cu scorul de 3-1 (19-25, 25-21,25-23, 25-18).

După acest joc, Volei Alba Blaj a preluat prima poziție, cu 23 de puncte, deși are un meci mai puțin disputat, pe locul secund fiind CSM București, cu 22 de puncte.

*Ștefănescu: „Locul întâi e meritat și muncit”

A fost un meci foarte dificil, câștigat prin multă muncă. Părerea mea că se simte oboseala, dar să nu uităm că am întâlnit un adversar foarte valoros, CSM Târgoviște, cu care cred că ne vom întâlni iar în finală„, a declarat Sergiu Ștefănescu.

A fost un duel al orgoliilor, între echipele ce au jucat finala campionatului în ediția precedentă, însă echipa condusă de Darko Zakoc și-a dovedit supremația pe plan intern, unde este invincibilă.

Conduse cu 1-0 la seturi, vizitatoarele au întors soarta meciului după o prestație solidă și au câștigat toate punctele puse-n joc lângă Turnul Chindiei.

 

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Leticia Boscacci, Dubravka Duric, Adina Salaoru, Jovana Vesovic, și Marina Vujovic (libero); au mai jucat Anamaria Berdilă, Ioana Nemțanu; Carmen Mateaş, Denisa Viloiu, Adriana Bobi (n-a fost inclusă în lot Silvana Chausheva,).

Urmează un joc cu Universitatea Cluj, în 5 decembrie, la Blaj, la ora 18.00, inversarea întâlnirii fiind la solicitarea echipei clujene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea