Rămâi conectat

Sport

Derby de Liga a IV-a | Himcinschi: „Astăzi şansa a fost de partea noastră” vs. Manea: „Ighiul este o echipă foarte bună”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu s-a impus la scor de neprezentare 3-0 în derby-ul locurilor 1 şi 2 din Liga a a IV-a în faţa liderului Mureşului Vinţu de Jos. Cu această victorie echipa condusă de Adorian Himcinschi s-a apropiat la doar două puncte de formaţia antrenată de Mihai Manea, iar campionatul s-a relansat după ce între cele două combatante era la un moment dat o diferenţă de 8 puncte.

Imediat după partidă, Adorian Himcisnschi şi-a felicitat fotbaliştii pentru modul în care au luptat. „A fost un joc disputat şi după părerea mea s-a demonstrat pe teren că partida a fost un derby. Chiar dacă ambele echipe şi-au dorit victoria, însă de data aceasta şansa a fost de partea noastră. Noi muncim foarte mult şi ne dorim ca în fiecare etapă să luăm maximum de puncte. Nu se poate tot timpul să câştigăm, însă jocul este în creştere, iar viitorul ne va confirma dacă am muncit bine”, a afirmat Adorian Himcinschi.

De partea cealaltă, Mihai Manea, antrenor Mureşului Vinţu de Jos a recunoscut superioritatea adversarilor şi a reamintit faptul că echipa sa este în coninuare în formare. „Felicităm echipa Performanţa Ighiu, o formaţie foarte bună care astăzi şi-a arătat valoarea. Noi încă mai avem de lucru, dar sperăm uşor, uşor să ne revenim din această pasă mai proastă. Nu îmi fac griji pentru parcursul echipei din ultimele două etape pentru că noi suntem o echipă nou formată, Ighiu este o echipă cu jucători care evoluează împreună de 4-5 ani, iar noi mai avem încă mult de muncit să ajungem la nivelul adversarilor de astăzi”, a precizat Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea