Rămâi conectat

Sport

Derby de Alba la debut *Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir, în prima etapă din Liga a 3-a, Seria a V-a

Tudor Stan

Publicat

în

Cele două reprezentante ale judeţului Alba din Liga a III-a, Industria Galda de Jos şi Metalurgistul Supercupa AJF Industria Galda - Inter Ciugud64Cugir se vor înjtâlni în meci direct în prima etapă a sezonului 2014-2015. Practic, Radu Andone va debuta pe banca Industriai Galda de Jos împotriva lui Dan Mănăilă, tehnicianul care i-a urmat aiudeanului pe banca Europei Alba Iulia în urmă cu doi ani.

La Casa Fotbalului au fost stabilite ţintarele Ligiilor a II-a şi a III-a, iar campionatul eşalonului terţ va debuta cu derby-ul judeţului Alba, sâmbătă 30 august, de la ora 18.00 Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir. Nou promovata Industria Galda de Jos va avea parte de un debut electrizant, întâlnind echipa care anul trecut a terminat campionatul pe ultima treaptă a podimului în Seria a V-a, Metalurgistul Cugir. Radu Andone, antrenorul Industriei se va afla faţă în faţă cu Dan Mănăilă, succesorul aiudeanului pe banca Europei în urmă cu doi ani. Iată cum arată prima etapă în seria reprezentantelor judeţului Alba.

CS Iernut – FC Zalău
Arieşul 1907 Turda – FCM Baia Mare
Unirea Jucu – CS Oşorhei
Industria Galda – Metalurgistul Cugir

CSM Sighet – Sănătatea Cluj
CSC Sânmartin – Avântul Reghin
Gloria Progresul – Unirea Dej


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea