Deputatul PNL Sorin Bumb: Moțiunea de cenzură trebuie să fie votată, iar Guvernul Grindeanu să fie demis

Mult discutata și hulita Ordonanță de Urgență nr. 13 din 2017, pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, care a declanșat ample proteste în stradă de câteva zile, a fost abrogată.  Dar acest demers nu a liniștit strada.

Protestatarii sunt în continuare nemulțumiți de acest guvern, un guvern delegitimat din cauza acțiunilor sale, un guvern în care manifestanții nu mai au încredere și care continuă să ignore dialogul cu cetățenii.

ELIT

Opoziția a depus în Parlamentul României o moțiune de cenzură, care va fi dezbătută mâine, prin intermediul căreia se dorește demiterea acestui Guvern, care a înșelat așteptările celor care l-au votat.

Noi, semnatarii moțiunii, acuzăm guvernanții că au modificat pe ascuns codul penal și că au încercat să legalizeze furtul în România, un lucru inimaginabil pentru un stat de drept.

Este adevărat că PSD a primit multe voturi la alegerile parlamentare din decembrie 2016 pentru a pune în aplicare un program de guvernare, dar românii au fost înșelați și dezamăgiți. Odată ajuns la putere, PSD a pus în aplicare o serie de acțiuni care nu au nimic de-a face cu guvernarea unui stat de drept, stârnind furia populației, care, din stradă, continuă să-i transmită că așteaptă cu totul altceva de la guvernanți.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Abuzurile făcute de acest guvern nu pot fi pur și simplu șterse cu buretele, iar cei vinovați trebuie să fie trași la răspundere pentru astfel de acțiuni iresponsabile. Tocmai de aceea, stimați colegi deputați și senatori de la toate partidele politice, fac apel la dumneavoastră să votați moțiunea de cenzură și să demiteți acest guvern, salvând astfel statul de drept și democrația.

Deputat PNL de Alba, Sorin Bumb 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Nu prostiei 7 februarie 2017 at 16:55

Ce face constipatia din om.

Vise placute 7 februarie 2017 at 17:44

Auzi mai la nenea nasturica ca doreste ca motiunea de cenzura sa reuseasca.Da,da o sa reuseasca cand zboara porcul….

Dr. Jivago 7 februarie 2017 at 18:33

Poate ii recomandam o clisma !

rica 7 februarie 2017 at 19:44

Domnule,sunteti penibil,cand Pruna si Ciolos,au modificat 130 articole din codul penal ,intr-o sambata seara a fost foarte bine,acum guvernul daca face un lucru asemanator ,spuneti ca nu e corect,domnule stiti ce a strigat strada dupa Colectiv -toti vechii politicienisa nu mai aiba dreptul sa fie alesi,la voi cum e?Sunteti toti din vechea garda,deci contra vointei strazii.

tudor 8 februarie 2017 at 9:25

guvernul Grindeanu a vrut să îndrepte ce n-a făcut Cioloș și Prună . dece cînd au modificat legea prin ordonanță,nu a modificat și acele două articole ? ? ? vă spun eu ! ! de FRICĂ ! ! și acum ce vreți ? ? să pice guvernul ? ? asta n-o să se-ntîmple . eu nu sunt susținător al PSD-ului dar,ei îmi dau…nu-mi iau din salarii și pensii…da ! ! apropo-s…la ce oră a fost dată ERATA ? ? ? își mai aduce cineva din PNL aminte? ? ? să aveți o zi faină ! ! !

Comentariile sunt oprite