Ziarul Unirea
 

Deputatul PNL Corneliu Olar: Am cerut ministrului Petre Daea să rezolve problemele fermierilor și să facă ce a promis

La audierile ministrului Petre Daea în cadrul Comisiei de Agricultură din Parlamentul României, i-am reproșat faptul că nu a rezolvat multe din cererile gospodarilor și micilor fermieri.

Am cerut imperativ ministrului Petre Daea să rezolve problemele pe care le au producătorii agricoli cu APIA, ariile protejate, platformele de gunoi, atragerea de fonduri europene și DSVSA.

Am cerut ministrului să se grăbească cu rezolvarea problemelor pentru că deja au început penalitățile pentru subvenții și există riscul ca mulți gospodari să piardă subvențiile.

Faptul și gospodarii din vârful muntelui pot să piardă subvențiile pentru că nu au amenajată platformă de gunoi chiar dacă au doar o vacă, este o aberație emanată de birocrații din minister.

Totodată, i-am reproșat ministrului că nu a rezolvat problema cu suprapunerea ariilor protejate peste proprietățile particulare fapt care a dus la multe probleme mai ales în Munții Apuseni și în alte zone montane din țară, mulți posesori de terenuri având deja diminuate subvențiile care au ajuns la ONG-uri care și-au creionat ariile protejate abuziv, pe ascuns, fără ca primăriile și proprietarii de terenuri să fie informate.

Corneliu Olar

Deputat de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

aiudeanul 2 februarie 2018 at 8:56

Du-te,și?

Șică Mandolină 2 februarie 2018 at 9:16

Te si baga Daea in seama…

vitan.sandu 3 februarie 2018 at 10:34

Ipocrizia si nerusinarea la rang de zicere a lui olar! De ce nu spune ce a facut el ca deputat pentru moti? Afara de faptul ca s-a imbogatit din taierea padurilor din zona, iar acum bietii moti nu mai pot sa isi procure nici macar lemne de foc. Ii amintesc c rascoala lui Horea a avut printre cauze comportamentul gornicilor fata de bietul iobag (care nua avea voie sa taie lemne sa se incalzeasca, padurile fiind imparatesti!). Si stiti, vorba cea: Sa nu dea Dumnezeu cel Sfant … Cand nu vom mai putea rabda …

MI-E DRAG DE TARA MEA 4 februarie 2018 at 13:48

RUSINE,RUSINE SA-VA FIEE DV.VORBITI DUPA CE AT-I MAZILIT PE 70% DINTRE PROPRIETARI DE TERENURI DIN HOREA, CU INTABULAREA ..GRATIS..BANI S-AU MINCAT SI OAMENI SUNT DEPOSEDATI IN MOD ABUZIV DE SUPRAFETELE CE-LE DETINEAU INAINTE DE ACEST PROIECT DIABOLIC SI BOLSEVICISC…RUSINE,RUSINE DACA O CUNOASTETI domnule olar,olar !!! auziti, HORENI S-AU SATURAT DE CIT IAT-I TUNS

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...