Deputatul de Alba Ioan Dîrzu: Unul dintre angajamentele PSD din campanie se îndeplinește. Medicii se întorc în țară

Unul dintre marile angajamente ale PSD din timpul campaniei electorale se îndeplinește: Exodul cadrelor medicale de înaltă calificare a fost oprit. Medicii români plecați să profeseze în afara țării se reîntorc acasă.

PSD și-a asumat responsabilitatea acordării unor salarii apropiate de nivelul din Europa pentru medici și asistente, realitate concretă și efectivă din această lună.

După majorările de salarii de anul trecut și din martie în acest an, toți medicii au venituri cel puțin duble față de momentul venirii PSD la guvernare.

Astfel pe lângă faptul că a scăzut semnificativ (cu 40%) numărul medicilor care pleacă din țară, au început să revină și cei plecați.

Acum sunt în curs de rezolvare solicitările privind sporurile reclamate de personalul auxiliar – îngrijitori, brancardieri, biologi, chimiști, etc.

Premierul a dispus și a dat termen până luni, miniștrilor Sănătății, Muncii și Finanțelor să identifice clar situațiile și problemele, găsească soluții și să se întâlnească pentru analiză/implementare cu managerii unităților spitalicește în cauză.

Ioan Dîrzu

Deputat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Don Costello 24 aprilie 2018 at 19:05

Unde ar fi cei care se intorc??
In PSD??

Don Costello 24 aprilie 2018 at 19:05

Pleacă mii si se intorc 2-3!!!
Victoria PSD! !!???

dolfi 24 aprilie 2018 at 20:58

In loc de Stan si Bran, Benny Hill sau Mr. Bean citesc ineptiile a la Dirzu si Roman ca sa „ma râd”

Sport 25 aprilie 2018 at 20:28

Se intorc sa isi ia familia si prietenii :)) eu aia fac.

Medicii se intorc. La proteste. 26 aprilie 2018 at 9:17

Miting al angajaţilor din sistemul sanitar, joi(26.04.’18), în Piaţa Victoriei; sunt aşteptaţi cel puţin 10.000 de oameni.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...