Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Clement Negruţ, prezent la lucrările Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară, la Sighişoara

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PMP la Sighisoara01Deputatul judeţului Alba, Clement Negruţ a participat timp de două zile, la Sighişoara, la lucrările Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară. Aici s-au reunit președinții de organizații atât ai partidului cât și ai Fundației Mișcarea Populară. Un moment important a fost cel în care alți 11 parlamentari foști membri PDL s-au înscris în PMP, urmând-o  pe  Elena Udrea și alăturându-se celor patru parlamentari care au ales Mișcarea Populară de anul trecut. Președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț, este unul din cei patru parlamentari care activează în cadrul PMP din 2012.

Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte de maximă importanță pentru acțiunea imediată a Partidului Mișcarea Populară, legate de organizare, demersurile legale pentru funcționarea partidului în urma deciziei instanței privind înregistrarea partidului, precum și criteriile minimale pentru stabilirea candidaților la europarlamentare. S-a stabilit prin votul unanim al membrilor Consiliului Național convocarea Congresului PMP în data de 15 martie când se va alege noua conducere a partidului la nivel național.

Dezbaterile care au avut loc au fost legate de modul în care va acționa PMP pe scena politică, reiterându-se încă o dată faptul că PMP este singura forță politică ce face cu adevărat opoziție față de USL și care este cu adevărat interesată să genereze o dreaptă unită, care să sprijine un candidat unic la alegerile prezidențiale din toamnă. Partidul Mișcarea Populară îi așteaptă în rândurile sale pe toți cei care cred în valorile democrației și ale statului de drept, pe toți cei care vor să se opună actualei guvernari care distruge România și pe toți cei care consideră că reforma statului. demarată de președintele Traian Băsescu trebuie să fie definitivată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea