Deputații și senatorii au găsit soluții pentru fumătorii din Parlament

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus, luni, după ședința Biroului Permanent, că unul din bufetele Senatului va fi mutat unde există şi o terasă, pentru a se crea un spaţiu dedicat fumătorilor

interzis fumatului„Unul dintre colegii senatori a venit cu o propunere să mutăm unul dintre bufetele pe care le avem din amplasamentul existent acolo unde există şi o terasă, ca să permitem celor care sunt fumători să respecte legea sau să nu încalce legea, mai bine zis”, a spus Tăriceanu.

ELIT

Senatorul PSD Nicolae Moga, a declarat, luni, că a identificat o soluţie pentru fumătorii din Parlament – amenajarea special pentru ei a curţii interioare a Camerei Deputaţilor, în interior urmând să rămână bufetul pentru nefumători.

”După cum ştiţi, Parlamentul a emis o lege antifumat. Luna viitoare, după ce s-a publicat în Monitorul Oficial, această lege trebuie respectată de toată lumea. Această propunere am făcut-o Biroului Permanent în urma consultărilor cu lucrătorii din Senat, cu o parte din jurnalişti, cu toţi cei care folosesc această clădire, inclusiv senatorii, care au dorit în primul rând să respectăm legea şi să creăm nişte facilităţi prin care să respectăm întru totul prevederile acestei legi”, a spus Nicolae Moga. (V.N.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...