Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea fură de la primarii gospodari

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

București, Iași, Timișoara, Oradea, Arad, Sibiu, Cluj Napoca, Brașov sunt doar câteva din marile municipii care rămân din nou fără bani de investiții ca urmare a noii “revoluții fiscale” a PSDragnea, bazată pe principiul “luăm de la bogați și dăm la săraci”!

Algoritmul PSDragnea condamnă primarii care au performat în investiții din fonduri europene și îi premiază pe cei care preferă să stea cu mâna întinsă la guvern.

În calitate de președinte al Comisiei de Administrație Publică, atrag atenția că acest calcul pune frână dezvoltării economice, investițiilor din marile orașe. Algoritmul este unul pur politic: el subfinanțează Ardealul și Bucureștiul, adică fiefurile liberale și al “prietenei Firea”, și suprafinantează sudul țării, unde din păcate se tot dau bani, dar nu se vede nimic, ca la Teleorman.

O altă mare păcăleala și minciună a PSDragnea este că sunt “umflate” cotele defalcate din TVA, la fel ca și veniturile prognozate. Practic se vând niște cifre care nu au nici o legătură cu realitatea. Dragnea a uitat și teapa de 10 miliarde pe care a dat-o anul trecut bugetelor locale.

Și în acest an, PSDragnea fură din taxele și impozitele românilor din marile orașe pentru a se închide pe deficit. Dar după ce fură de la copii, să nu ne mirăm ca fură din nou, de la primării. Practic, algoritmul ales de PSDragnea sabotează administrația liberală performantă, pune în pericol proiectele europene și risipește banii pentru primarii PSD din zonele sărace, unde se pompează miliarde și nu se vede nici o îmbunătățire în viața oamenilor.

Deputat PNL Florin Roman, vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea