Deputat PNL Florin Roman: ”PSD șterge cu buretele Centenarul Unirii și Basarabia”

Paul Voicu - Primar 2020

În ziua în care cu toții sărbătoream 100 de ani de la adoptarea de către Sfatul Țării din Basarabia a Declarației de Unire cu țara, ministrul PSD al Culturii dădea o grea lovitură românilor care strigau: ”Jos hotarul de pe Prut!”.

În cadrul Comisiei Parlamentare a Centenarului Marii Uniri, consilierul ministrului a recunoscut cu o ușurintă uluitoare că retragerea celor 2048 de proiecte selectate înseamnă și anularea a 67 de proiecte dedicate aniversării zilei de 27 Martie. Adică au fost pur și simplu șterse cu buretele.

ELIT

Modelul aplicat de ministrul Culturii, dl Vladimir Ivașcu, este un copy-paste veritabil cu ceea ce face binomul Plahotniuc-Dodon. Partea pro-rusă a “demisionat” mai mulți aleși locali în preziua zilei de 27 Martie, deși acordurile de înfrățire erau de mult stabilite. Adică, aleșii basarabeni au fost obligați sa “abdice”.

Tot în cadrul acestei comisii, reprezentantul ministerului a recunoscut că proiectul ordonanței de urgență privind finanțarea autorităților locale și centrale era redactat încă din ianuarie și aprobat ca “mare realizare” în urmă cu o săptămână, de Comitetul interministerial.

Mihail David - 2020

Ați ratat ziua de 27 Martie, urmează să ștergeți și ziua de 1 Decembrie! Centenarul nu mai poate aștepta 100 de ani să vă treziți dumneavoastră, domnilor de la PSD! Rușine să vă fie!

Florin Roman, deputat PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Raspunsu` zilei 29 martie 2018 at 17:21

Da`….de sas de ce nu zici nimic piticut ? In plus,pt ca n-a participat niciodata – fiind primare ot Sibii, la zilele nationale ale Romaniei , iar nu zici …nimic ???

dolfi 29 martie 2018 at 18:21

omu marilor proiecte e bun cu gura, ca tovu darzu! dau din gura amandoi fara sa spuna nimic. Probabil asa ajung cei nesatui de ban public dupa ce aduna cat pentru 10 generatii si nu-i intreaba nimeni de sanatate

un fost votant pnl 29 martie 2018 at 21:49

Bai laba trista iti spun de pe acum ca in 2020 PNL o sa aiba soarta PNTCD si nu o sa luati nici 5% !

nedumeritul 29 martie 2018 at 21:52

,,Nici în timpul Războiului Rece nu au fost transmise public amenințări atât de explicite la adresa rivalului nuclear, the United States of America. Seriozitatea lor este și mai gravă pentru statele din „prima linie” de apărare, precum România și Polonia. Putin a anunțat că Rusia a dezvoltat și testat o nouă linie de arme strategice nucleare capabile să străpungă toate sistemele de apărare antinucleare ale SUA (deci și ale NATO)”, scrie Dan Pavel.,,

locuitor al judetului Albai 30 martie 2018 at 7:25

Nu v-ati lipit la bani si toata gasca pnl pdl de la Alba latra

1 1 aprilie 2018 at 8:09

Tu, ca om al marilor proiecte, daca vrei asa de mult unirea, nu vrei sa incepi sa o faci, dar din partea ailalta?

brutus 1 aprilie 2018 at 11:27

Boss , esti dezastru . ca intotdeauna , disperarea ta e vizibila , lipsa ta de atentie se observa , trist ! , oricum o dam cu moldova cand nu mai avem sustinatori !

Eu 1 aprilie 2018 at 18:04

Brutus,dar acum ce sustinatori avem?Ghermania saudita?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...