Deputat PNL Florin Roman: Îi îndemn pe români să treacă la executarea silită a ANAF

În timp ce în guvernarea PSDragnea curge “lapte și miere” cum ne informează premierul “devastat” al României, Viorica Dăncilă, zeci de mii de români așteaptă încă recuperarea banilor din taxa auto. Îi îndemn pe cei care au hotărâri judecătorești definitive să se adreseze unui executor judecătoresc și să execute ANAF, inclusiv să solicite poprirea conturilor.

Toți cei care urmau să primească contravaloarea taxei auto în septembrie 2018 au fost amânați la plată până la 1 iulie 2019. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dădea asigurări că toate aceste sume vor fi plătite până la sfârșitul anului. Numai că PSDragnea a golit visteria țării și nu au mai fost bani pentru plata contravalorii taxei auto, o altă promisiune electorală a PSDragnea rămasă neonorata.

Deși Comisia Europeană a solicitat expres finalizarea plăților până la sfârșitul anului trecut, ministrul Finanțelor Publice a rămas doar la stadiul de promisiune, iar apoi a decis o prorogare.

Chiar dacă plățile vor începe la 1 iulie, până la momentul încasării efective de către toți beneficiarii vor trece încă cel puțin 6-9 luni.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...