Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: Îi îndemn pe români să treacă la executarea silită a ANAF

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În timp ce în guvernarea PSDragnea curge “lapte și miere” cum ne informează premierul “devastat” al României, Viorica Dăncilă, zeci de mii de români așteaptă încă recuperarea banilor din taxa auto. Îi îndemn pe cei care au hotărâri judecătorești definitive să se adreseze unui executor judecătoresc și să execute ANAF, inclusiv să solicite poprirea conturilor.

Toți cei care urmau să primească contravaloarea taxei auto în septembrie 2018 au fost amânați la plată până la 1 iulie 2019. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dădea asigurări că toate aceste sume vor fi plătite până la sfârșitul anului. Numai că PSDragnea a golit visteria țării și nu au mai fost bani pentru plata contravalorii taxei auto, o altă promisiune electorală a PSDragnea rămasă neonorata.

Deși Comisia Europeană a solicitat expres finalizarea plăților până la sfârșitul anului trecut, ministrul Finanțelor Publice a rămas doar la stadiul de promisiune, iar apoi a decis o prorogare.

Chiar dacă plățile vor începe la 1 iulie, până la momentul încasării efective de către toți beneficiarii vor trece încă cel puțin 6-9 luni.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea