Deputat PNL Claudiu Răcuci: ”PSD nu a înțeles nimic din mesajul dat de români în 26 mai!”

Deputatul PNL Claudiu Răcuci spune că PSD s-a întors în numai câteva zile la vechile obiceiuri, în ciuda voinței exprimate de cetățenii români la Referendumul din 26 mai și face un apel la partidele de opoziție să susțină moțiunea de cenzură care se va depune zilele următoare de către PNL:

„În mai puțin de o săptămână de la alegerile din 26 mai, PSD s-a apucat de vechile obiceiuri: șantajul la adresa lui Tăriceanu pe care l-au scăpat de urmărirea penală pentru mită; amenințări la adresa medicilor din sectorul public, ca să dea majorările de salarii înapoi; atacuri la fermieri, cum că li se vor tăia subvențiile; înspăimântarea pensionarilor că nu le vor mai majora pensiile, tranzacții pe sub masă cu voturile ALDE sau ProRomânia în Parlament; aprobarea de ordonanțe de urgență în interesul baronimii PSD. Toate acestea sunt faptele PSD după ce au pierdut alegerile și după ce peste 6 milioane de cetățeni români le-au interzis să mai acționeze ca până acum. Încă o dată PSD ne demonstrează că nu se va schimba niciodată și că doar mimează că a înțeles rezultatele votului din 26 mai!

ELIT

În aceste condiții, ce legitimitate mai are PSD să mai conducă țara? Niciuna! De aceea, în zilele următoare PNL va depune o moțiune de cenzură pentru a scăpa România de această coaliție toxică PSD-ALDE. Toți parlamentarii de bună-credință, indiferent de partidul din care fac parte, au datoria de a da jos cel mai slab guvern din istorie și de a da României șansa să intre în normalitate. Nouă, celor din PNL, oamenii ne-au acordat o încredere uriașă tocmai pentru a scăpa țara de această guvernare păguboasă și de a începe să construim România. Fondurile europene ne așteaptă să construim drumuri rapide, spitale regionale și școli moderne, mediul privat așteaptă stabilitate economică, iar populația o creștere de bunăstare reală, nu pe hârtie.

De aceea, avem nevoie câte mai urgent de un guvern liberal, cu puține ministere și numai cu oameni competenți, care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...