Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Claudiu Răcuci: ”PSD nu a înțeles nimic din mesajul dat de români în 26 mai!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci spune că PSD s-a întors în numai câteva zile la vechile obiceiuri, în ciuda voinței exprimate de cetățenii români la Referendumul din 26 mai și face un apel la partidele de opoziție să susțină moțiunea de cenzură care se va depune zilele următoare de către PNL:

„În mai puțin de o săptămână de la alegerile din 26 mai, PSD s-a apucat de vechile obiceiuri: șantajul la adresa lui Tăriceanu pe care l-au scăpat de urmărirea penală pentru mită; amenințări la adresa medicilor din sectorul public, ca să dea majorările de salarii înapoi; atacuri la fermieri, cum că li se vor tăia subvențiile; înspăimântarea pensionarilor că nu le vor mai majora pensiile, tranzacții pe sub masă cu voturile ALDE sau ProRomânia în Parlament; aprobarea de ordonanțe de urgență în interesul baronimii PSD. Toate acestea sunt faptele PSD după ce au pierdut alegerile și după ce peste 6 milioane de cetățeni români le-au interzis să mai acționeze ca până acum. Încă o dată PSD ne demonstrează că nu se va schimba niciodată și că doar mimează că a înțeles rezultatele votului din 26 mai!

În aceste condiții, ce legitimitate mai are PSD să mai conducă țara? Niciuna! De aceea, în zilele următoare PNL va depune o moțiune de cenzură pentru a scăpa România de această coaliție toxică PSD-ALDE. Toți parlamentarii de bună-credință, indiferent de partidul din care fac parte, au datoria de a da jos cel mai slab guvern din istorie și de a da României șansa să intre în normalitate. Nouă, celor din PNL, oamenii ne-au acordat o încredere uriașă tocmai pentru a scăpa țara de această guvernare păguboasă și de a începe să construim România. Fondurile europene ne așteaptă să construim drumuri rapide, spitale regionale și școli moderne, mediul privat așteaptă stabilitate economică, iar populația o creștere de bunăstare reală, nu pe hârtie.

De aceea, avem nevoie câte mai urgent de un guvern liberal, cu puține ministere și numai cu oameni competenți, care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea