Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat Florin Roman, PNL Alba: ”Autostrada Sebeș-Turda blocată de Guvernul PSDragnea și constructori”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La începutul acestui an românii ar fi trebuit să poată circula pe Autostrada 10, între nodurile Turda și Aiud, având în vedere că acest tronson era programat să fie inaugurat încă din februuarie, însă se pare că va trebui să mai așteptăm mult și bine până când acest lucru va deveni realitate.

Într-un răspuns oferit tardiv la o interpelare pe care am adresat-o Ministerului Transporturilor se confirmă că acest segment nu poate fi recepționat nici acum. Asta pentru că au fost identificate ”unele lucrări care necesită a fi remediate, completate sau finalizate”. Iar vina se pare că aparține, deopotrivă, atât CNAIR cât și constructorilor!

Până când oare mai trebuie să așteptăm pentru a putea circula în condiții decente în România, domnilor guvernanți?! Este rușinos că acest Guvern este incapabil să finanizeze și puținii kilometri de autostradă deja construiți, ce sa mai spunem atunci despre demararea unor noi lucrări?!

Devine din ce în ce mai clar că PSD nu este interesat de stimularea investițiilor prin dezvoltarea infrastructurii rutiere și construirea de autostrăzi în România, fiind mai preocupat să ofere pomeni electorale și sa facă promisiuni fără acoperire. În tot acest timp pun, însă, țara pe butuci!

Consider că ministrul Transporturilor trebuie să se trezească și să ia atitudine față de incapacitatea CNAIR de a gestiona proiectele de infrastructură și să ofere, totodată, explicații publice pentru întârzierea circulației pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00 Alegerile se repetă în ziua de Rusalii, duminică 23 iunie în comuna Poșaga după ce la alegerile locale din 9 iunie, cei doi candidaţi, Aurelia Popa, propusă de PSD, şi Ionel Bulgăr, propus de PNL, primar în funcţie, au avut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea