// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat Florin Roman, PNL Alba: ”Autostrada Sebeș-Turda blocată de Guvernul PSDragnea și constructori”

La începutul acestui an românii ar fi trebuit să poată circula pe Autostrada 10, între nodurile Turda și Aiud, având în vedere că acest tronson era programat să fie inaugurat încă din februuarie, însă se pare că va trebui să mai așteptăm mult și bine până când acest lucru va deveni realitate.

Într-un răspuns oferit tardiv la o interpelare pe care am adresat-o Ministerului Transporturilor se confirmă că acest segment nu poate fi recepționat nici acum. Asta pentru că au fost identificate ”unele lucrări care necesită a fi remediate, completate sau finalizate”. Iar vina se pare că aparține, deopotrivă, atât CNAIR cât și constructorilor!

Până când oare mai trebuie să așteptăm pentru a putea circula în condiții decente în România, domnilor guvernanți?! Este rușinos că acest Guvern este incapabil să finanizeze și puținii kilometri de autostradă deja construiți, ce sa mai spunem atunci despre demararea unor noi lucrări?!

Devine din ce în ce mai clar că PSD nu este interesat de stimularea investițiilor prin dezvoltarea infrastructurii rutiere și construirea de autostrăzi în România, fiind mai preocupat să ofere pomeni electorale și sa facă promisiuni fără acoperire. În tot acest timp pun, însă, țara pe butuci!

Consider că ministrul Transporturilor trebuie să se trezească și să ia atitudine față de incapacitatea CNAIR de a gestiona proiectele de infrastructură și să ofere, totodată, explicații publice pentru întârzierea circulației pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin ROMAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Deputat Florin Roman, PNL Alba: ”Autostrada Sebeș-Turda blocată de Guvernul PSDragnea și constructori”

  1. 1918 23.05.2018 la 0:47

    Autostrada trebuia deschisa traficului,dar nenea explica-ne si noua cum nu fibanteaza guvernul autostrazile? Sau daca nu cum se finanteaza? Nu de alta dar vorba unui clasic “eu cu cine votez?”

  2. cititor 23.05.2018 la 21:46

    Domnule iar ai dato-n bara,pai nu ai citit Unirea,nu vezi ca inca se lucreaza pe lotul IV,,,,