Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Denisa Komives (CSȘ Blaj), la “Atletics Unlimited Games”, prima sa competiție internațională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportiva Denisa Komives (CSȘ Blaj), campioana națională în proba de 800 metri, categoria copii 2, participă în aceste zile la primul său concurs internațional, la Cracovia.

Blăjeanca a terminat pe treapta a treia a podiumului în proba de 300 de metri și a făcut parte din ștafeta “tricoloră” ce s-a impus în spectaculoasa și inedita probă de 80×200 metri.

“Athletics Unlimited Games” se desfășoară în Polonioa va aduna la start sportivi din 10 țări, Austria, Ucraina, Bulgaria, Letonia, Lituania, Slovacia, Croația, Cehia, România, Polonia. România participă cu un lot de 80 de sportivi la “Unlimited Games” (proiect Erasmus +).

Mult succes sportiva mea, în prima ta competiție internațională”, a transmis antrenorul Cristina Man (vicepreședintele Federației Române de Atletism).

Denisa Komives (CSȘ Blaj, sportivă din anul 2010) a mai cucerit în acest an o medalie de bronz în proda de 800 de metri, la București, la debutul în competițiile naționale. De asemenea a urcat pe treapta a treia a podiumului la naționalele de cros de la Botoșani la categoria copile 2.

Foto: FRA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea