DEMISIE în bloc din PNL Alba: Peste 50 de tineri liberali din Sebeș au părăsit partidul

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

*Comunicat de presă

După ani și ani de zile în care au muncit pe brânci, sacrificând timp, energie și mult suflet, tinerii Sebeșului s-au săturat. Au obosit să fie mințiți, dar mai ales nu mai vor să fie folosiți doar pentru campaniile electorale. Pentru că răsplata muncii lor nu a venit niciodată. Întotdeauna au fost buni doar pentru organizat campanii, lipit afișe, iar când a venit vorba ca unii dintre ei să fie puși pe listele de la alegerile locale seniorii s-au făcut că plouă.

PNLDe foarte mult timp tinerii liberali din Sebeș, din vechiul PNL evident, s-au remarcat ca o forță. Au fost primii în toate acțiunile partidului și nu numai. O mulțime de campanii sociale, educative, de ecologizare, pentru care au primit recunoștința cetățenilor, dar și a colegilor de partid inclusiv de la nivel național. Nu a fost însă de ajuns pentru seniorii partidului care au decis că aceștia nu au dreptul la nimic. Combinațiile politice și trocurile au fost mult mai importante decât oamenii care și-au dedicat viața acestui partid. Într-un oraș bogat din punct de vedere economic tinerii sunt cei care pot da un aer nou administrației și modului în care trebuie gospodărită urbea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

O vorbă spune că dragostea cu de-a sila nu se poate. Așa că noi tinerii liberali din Sebeș am decis că este momentul să ne luăm destinele în propriile mâini. Suntem peste 50 de tineri care, împreună cu liderul nostru, consilierul local Radu Cristian, ne-am dat demisiile din PNL. Sufletul nostru rămâne liberal și vom încerca în continuare să facem politică pentru oameni, nu pentru șmenuri politicianiste de doi lei.

Viitorul cetății este cel creat de tineri, pentru ca cei în vârstă să se poată bucura de o bătrânețe liniștită, într-un oraș curat și liniștit.

Tinerii liberali din Sebeș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

25 Comentarii

contribuabilu` 30 martie 2016 at 9:13

Crede cineva ca politicienii „batrani” vor lasa vreodata …ciolanu` ? Necazu` e ca toti se considera indispensabili, desi toate cimitirele sunt pline de ei !

Nea ion 30 martie 2016 at 9:26

Cică 50, adică cei maxim 10 camarazi de băutură din Zvonuri

Sica 30 martie 2016 at 9:41

Cred ca frustrant sa ramai la stadiul de lipitor de afise pana la adanci batraneti! Cunosc cateva cazuri care, la fiecare tur de alegri viseaza functii-rasplata si….se aleg cu o promisiune. Voi nu ati inteles un lucru baieti si fete „tinere sperante”- politica se face de cei cu bani nu de cei care muncesc (indiferent cat de stupida e munca- ma refer la cea de sluga in campanii electorale). Intotdeauna a fost asa si asa va ramane!

Nicky 30 martie 2016 at 9:46

Mă voi nu îl vreți pe nistor !?…el vă vrea oricum dar mai ales slugi !

1 30 martie 2016 at 9:52

Felicitari pentru ca in al XII-lea ceas ati realizat ca PDL este adevaratul vostru dusman. Sa-i multumiti lui KAKARAU pentru ca a predat ultima „reduta istrorica a dreptei romanesti autentice” securistilor pedelisti.

marius 30 martie 2016 at 9:59

Nea ion fierarul, zis zidarul, om cu fotoliu la cap si cu constiinta de nap, avand vise absurde ar vrea sa ne inunde. Din fericire, domnia sa, care se crede manastire, nu-i decat o sinistra amintire. La vesnica pomenire.

Horea (doar pentru marius) 30 martie 2016 at 11:19

@marius

Esti cumva unul tin tinerii „dezertorii”?

Nu era mai bine asa:

Nea ion fierarul,
Zis si zidarul,
Om cu fotoliu la cap
Si cu constiinta de nap
Avand vise absurde,
Vrea sa ne inunde

Dar din fericire,
El se crede manastire,
Nu-i decat o (sinistra) amintire
La vesnica … pomenire!

Ce zici? Altfel , sub aceasta forma, va impresiona electoratul.

Valeriu Zgonea 30 martie 2016 at 10:11

Un frustrat și arogant

Ciurica 30 martie 2016 at 10:23

E mai bine ca ati plecat din PNL. Un luptator adevarat nu fuge de pe cimpul de lupta si daca tot erea-ti liberali adevarati nu lasati PNL-ul un partid istoric pe mina lupilor ci va-ti fi luptat pentru PNL, numai ca sentimentele voastre pentru Tariceanu ( tata hotilor) ereau cunoscute de seniorii vostri de aia ati fost marginalizati. Si daca o sa ajungeti la ALDE voi vreti sa spuneti ca nu sinteti traseisti ???????, Asa ati planuit voi de la inceput numai ca nu va convine eticheta de traseisti pentru aia atita circ nu pentru altceva

curiosu' 30 martie 2016 at 10:27

Si acum la Nistor, cine-i mai lipeste afisele?

caragiale 30 martie 2016 at 11:03

Cinste lor! Dupa ce a asimiliat pdl-ul, pnl-ul s-a murdarit, ne-a aratat ca nu mai are principii. In mod normal as fi salutat accesul acestor tineri in ALDE, dar…in Alba nici ALDE nu a dovedit principialitate. Dupa ce a scapat psd-ul de cateva nonvalori si si-a pus conducere locala penala, nu prea mai ai altceva de facut decat sa te intrebi ” Eu cu cine votez?”!

andreea 30 martie 2016 at 14:38

mai ciurica fara frica
esti mic, pitic,
si nu nu stii nimic.
cand ne-am duce noi la ALDE,
atunci destep, mare si voinic
sa devii.
pana atunci ciocu mic.

Mihai Mitric 30 martie 2016 at 16:09

Mda cu demisia si asa nu faceati voi multe decat chefuri si la zvonuri tot voi erati mereu beti o adunatura de copii si cam atat

Cutina 30 martie 2016 at 17:01

Foarte bine ati procedat d-lor din aripa lui Radu Cristian si de ati infiinta un partid cu numele ,,TINERETUL ROMAN NEPATAT,, !FOARTE MULTI TIMEN CU VOI,D-LE R.CRISTIAN si bafta !

pilu 30 martie 2016 at 18:35

Mai liberalilor, din prima parte a comunicatului se deduce ca ati fost niste prosti. Cand v-ati desteptat ? Aha. Azi dimineata, cand a sunat ceasul, dar nu cred ca toti.
Si acum ce faceti ? Deveniti prostii lu’ altii. Asa-i in politica.
Succes !

Milu 30 martie 2016 at 23:54

Numai asa se poate face ceva. Pacat ca asemenea gesturi sunt singulare. Cati tineri au avut sansa de a se afirma pe bune? Nici unul de Atanasiu, Roman, sau alt ELEFANT nu au putut sa se afirme pe BUNE de MUMIILE DIN ALBA

Catanu Cornelia- Agneta 31 martie 2016 at 8:51

Mai tineri „viteji” penelisti, mai, voi de ce nu ati participat la mitingurile impotriva poluarii municipiului al carui primar vrea sa fie RC. Nu v-a vazut nimeni! Nu ati spus nimic la miting ! Sunteti fricosi si lasi ! Faceti ceva pentru a inspira si noi aer curat si apoi va dati mari pe „teme politice”! Cuibul PNL din Sebes este la poluatori ! Voi stiti treaba asta. Aveti si un zef politic mitic de 2 bani la gasca politica din Sebes ! La gunoi cu politica voastra mizerabila !

Radu Cristian 31 martie 2016 at 12:10

Buna ziua, Catanu Cornelia- Agneta. Eu, Radu Cristian, am fost al fiecare protest care a fost organizat impotriva poluarii, impreuna cu minim 10 tineri si la protestele din strada am fost aproximativ 70 de tineri. Nu suntem nici fricosi, nici lasi. Pe pagina mea personala de facebook gasiti poze care confirma acest lucru. Organizatorii acestor mitinguri de asemenea va pot confirma prezenta noastra. In perioada urmatoare am pregatit 2 actiuni de amploare. O actiune de impadurire si o intalnire cu Ministrul Mediului. Va respect punctul de vedere, dar nu pot sa fiu de acord cu el.

Mitica 31 martie 2016 at 14:07

Mai Radule, si eu am fost la toate protestele. Zau, nu te-am auzit scotand o vorbulita la nici o adunare. Ai luat tu cuvantul la protest ori miting? Sau ai fost „mut ca o lebada”? Ai facut contestatii la Ministerul Mediului? Ce ai facut, concret, omule contra la poluare? Ai facut Hotarare de Consiliu Local ca la Timisoara ori Reghin ca sa starpim poluarea din Sebes? Ce o sa-i spui la ministereasa Mediului daca vine la Sebes? Chiar vine sa se intalneasca cu tine ? Vine ca ai chemat-o tu sau tinerii care au organizat protestele in contra poluarii ? Fii sincer, macar!

andreea 31 martie 2016 at 14:32

Mai Mitica fara frica! Ca si sustinator al cauzei, fost mebru PNL si tanar din Sebes, pot zice ca iti/va place circul ca la nimeni altii! Si daca vreti sa dati in noi, faceti asta public. In rest de bine si o sa va demonstram cine sunt tinerii din Sebes, care pana acum au stat doar in umbra fosilelor.

andreea 31 martie 2016 at 14:37

Si inca o mentiune! Daca esti acel Mitica, rusine!

Bartok Eniko 1 aprilie 2016 at 8:51

Mai copii, lasati voi politica mare si faceti politica ecologica la Sebes. Canalizati-va energiile si stiinta spre eradicarea poluarii agresive si cancerigene de la Sebes ! Este vorba de sanatatea voastra si a copiilor vostrii . Este vorba de viata voastra si a copiilor vostrii , cel mai mare dar primit de catre om de la Bunul Bumnezeu !

Mitica ff 1 aprilie 2016 at 8:55

„fost mebru PNL si tanar din Sebes”. Chiar, Andreea, esti baiat ? Sau fetita ? Hotareste-te, amice! Ce „cauza” sustii mataluta? Din cauza sustinerii cauzei a ajuns Romania unde este si Sebesul „Auscwitz-ul cu gazare fara sarma ghimpata”. Desteapta-te romane !

mistretul 1 aprilie 2016 at 10:40

TINERII LIBERALI DIN ALBA INTUIESCCA LE VA FI BASESCU SEFUL CEL MARE SI AU PLECAT DIN NOUL PDL .

eva 3 aprilie 2016 at 16:49

Ce citesc eu din comunicat. Tinerii penelisti de Sebes nu au fost inclusi in listele cu potentialii favorizati la apropiatele alegeri locale. Pledoarie pro domo.

Comentariile sunt oprite