Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Delegaţie din Cugir la „Târgul European”, festival internaţional de folclor care se desfăşoară Franţa

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Cugir va luă joi, 23 mai o decizie cu privire la participarea unei delegații din Cugir la ,,Târgul European”, un festival internațional de folclor care se desfășoară în perioadă 14-16 iunie a.c, în localitatea franceză Rive de Gier-Franța.

Potrivit referatului de specialitate întocmit de șefa Casei Orășenesti de Cultură din Cugir, prof Rodica Florea, evenimentul este organizat de Primăria orașului Rive de Gier, iar în invitația transmisă de reprezentanții Sărbătorilor din localitatea respectivă se precizează că la manifestare au fost invitate să ia parte 7 țări.
În bază aceluiaș referat întocmit de Casă de Cultură se mai arată că numărul total de participanți la festival este de 50, format astfel: 5 persoane din delegația oficială și 45 de persoane din Ansamblul de cântece și dansuri, meșteri și artizani populari, membrii Asociației Culturale ,,Câmpul Painii” Vinerea, ai Căminului Cultural Vinerea, taraful și soliștii Casei de Cultură din Cugir.
Cei 5 titulari propuși pentru deplasare sunt: Adrian Teban – (primar), Aurel Pastina, Ioan Ferchian,  Călin Radu Rosian, Vasile Sorin – (consilieri locali).
Deplasarea se va realiză cu mijloace de transport auto, iar costul transportului, cheltuielile de cazare efectuate pe traseu și cheltuielile de delegare aferente vor suportate de la bugetul local. (C.P.)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea