Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Definește-ți personalitatea cu încălțămintea potrivită!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu este dificil să-ți exprimi personalitatea prin intermediul hainelor. Încălțămintea poate fi și ea o modalitate de a releva anumite trăsături ale caracterului. Culorile, modelul sau sezonul în care le porți pot influența mult percepția celorlalți.

Cizmele de damă definesc personalitatea fiecărei femei

Cizmele de damă au trecut bariera timpului, iar în zilele noastre acestea se poartă în orice anotimp, dar preponderent în cele reci, definind personalitatea femeii care le poartă, dacă sunt asortate cu îmbrăcămintea potrivită.

Lungi sau scurte, confecționate din piele, piele ecologică sau piele întoarsă, din materiale textile sau sintetice, cu căptușeală sau îmblănite, cu sau fără toc, albe, negre sau în diverse culori, mulate pe picior sau ușor largi, cizmele reprezintă încălțămintea care atrage privirile.

Ele nu sunt doar un articol de încălțăminte, ci evidențiază o atitudine, un stil propriu, menit să asigure eleganța și confortul celei care le poartă. În perioada verii găsești o mulțime de cizme de damă la oferte speciale. E perioada potrivită pentru a afla ce stil te definește.

Cum să alegi ceea ce ți se potrivește

Fie că vrei doar să le încalți când mergi la birou sau să le folosești ca încălțăminte de zi cu zi, fie că dorești să le porți iarna, la munte sau un eveniment de înaltă ținută, cum ar fi o gală sau la Revelion, cizmele de damă trebuie alese cu mare atenție. Chiar și la cele mai cunoscute festivaluri muzicale din țară – Electric Castle, Untold, Neversea – se poată cizme!

După ce ai stabilit bugetul alocat, pe lângă anotimp, la alegerea cizmelor de damă, trebuie să mai ții cont de siluetă, vârstă, ținută – casual sau elegantă – și evenimentul la care vrei să le porți, ideal ar fi să le poți asorta și cu accesoriile de care dispui (poșetă, curea etc.), dar nu trebuie deloc neglijat confortul

Confort înainte de toate

Amintește-ți cât de neplăcut este să porți o încălțăminte foarte rigidă, în care nu te simți bine sau care îți provoacă răni. De aceea, trebuie să alegi o încălțăminte de damă confortabilă.

De exemplu, o pereche de sandale oferă piciorului posibilitatea „să respire”, iar oferta este foarte vastă atât în privința materialelor din care sunt confecționate fețele (piele, materiale sintetice, elastic,), a decupajului (modele mai mult sau mai puțin decupate), modalității de închidere (catarame, capse, fără închidere etc.), cu sau fără toc ori cu platformă sau a coloritului (o paletă largă de culori).

Sandalele cu toc subțire și înalt conferă o notă de rafinament, dacă sunt purtate cu rochii sau fuste, dar în același timp pot da un aer de atractivitate dacă sunt asortate cu blugi sau pantaloni mulați pe gleznă. Sandalele cu toc lat și jos sunt practice când știi că trebuie să mergi la cumpărături, la piață sau la o întâlnire cu prietenii. Sandalele wedge și cele fără toc sunt recomandate pentru deplasări mai lungi.

În afara acestor perioade, pantofii sunt întotdeauna varianta la îndemână. Rafinament, eleganță, confort – toate acestea le poți găsi într-o pereche de pantofi aleasă cu grijă. Atenție, însă, cu ce îi asortezi!

Pantofii sport – făcuți nu doar pentru sport!

Chiar dacă nu ai de gând să devii următoarea Simona Halep, când îți faci alergarea zilnică de întreținere, vrei să joci volei cu fetele sau pur și simplu te plimbi, ai nevoie de o pereche de pantofi sport. Până și la o ieșire la iarbă verde sau într-o drumeție, pantofii sport sunt cea mai potrivită și accesibilă încălțăminte. Mai mult, în zilele noastre este chiar de bonton să porți pantofi sport la o rochiță scurtă. Iar în cazul pantofilor sport, gama este atât de diversificată încât chiar ai de unde alege!

O lume întreagă îți poate sta la picioare, tu trebuie doar să faci primul pas: alege perechea potrivită!

Robert GHERGU

photo credit: Fashion Days


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea