Rămâi conectat

Actualitate

Decorațiuni care nu trebuie puse în bradul de Crăciun. Care sunt cele șase ornamente care aduc ghinion sau chiar neplăceri

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Decorațiuni care nu trebuie puse în bradul de Crăciun. Care sunt cele șase ornamente care aduc ghinion sau chiar neplăceri

A venit momentul mult așteptat pentru cei care sărbătoresc Crăciunul, momentul împodobirii bradului. Cu toate acestea, decorarea bradului nu este tot timpul ușoară, de asemenea există și unele decorațiuni care nu trebuie puse în brad.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

De Crăciun, fiecare își demonstrează creativitatea și dă frâu liber imaginației. Multe persoane se lasă purtate de inspirație, pentru a-și împodobi bradul. Cu toate acestea, există câteva decorațiuni pe care ar trebui să le eviți. Motivul? Acestea sunt sinonime cu ghinionul și pot fi periculoase pentru copii și animale de companie.

Citește și: 24 decembrie, Ajunul Crăciunului: Obiceiuri, tradiții și superstiții pe care creștinii le respectă în această zi

Care sunt cele șase decorațiuni de Crăciun pe care nu ar trebui să le pui în brad?

Obiectele folosite la împodobirea  bradului sunt simbolice. Alegerea lor nu este, așadar, banală. Iată 6 obiecte pe care ar trebui să eviți să le pui pe bradul de Crăciun.

Obiecte din plastic. Din motive de prost gust, nu se recomandă să agăți de cetina bradului decorațiuni viu colorate și strălucitoare, în special din plastic. Obiectele din lemn sau chiar decorațiunile din hârtie sunt mult mai potrivite, așa că nu ezită să le folosești pentru a-ți împodobi bradul de Crăciun.

Prea mult decor roșu. Pe lângă decorațiunile din plastic, nu este nevoie să supraîncarci bradul de Crăciun cu decorațiuni roșii. Optează pentru decorațiuni de diferite forme și culori pentru a da bradului un aspect mai festiv.

Citește și: Mesaje în Ajunul Crăciunului: Felicitări și urări care pot fi trimise în Ajun de Crăciun

Figurine de animale. Mai bine evită să-ți decorezi bradul, folosind figurine de animale. Într-adevăr, acestea i-ar putea speria pe cei mici cărora le este frică de animale.

Obiecte fragile din sticlă. Se recomandă să nu împodobești bradul cu decorațiuni din sticlă, mai ales dacă ai copii sau animale de companie. Astfel de obiecte sunt foarte fragile și se pot sparge cu ușurință. Prin urmare, pot prezenta un risc de rănire.

Obiecte ascuțite. De asemenea, evită să atârni în brad obiecte sau decorațiuni ale căror margini sunt ascuțite. Copii mici se pot răni ușor, cu astfel de decorațiuni.

Citește și: Masa de Crăciun: Rețete tradiționale de: maioș, tobă, cârnați, sângerete și slănină fiartă cu usturoi

Ghirlande vechi. Ghirlandele vechi, cu becuri parțial arse, trebuie aruncate și nu agățate în brad. În plus, din cauza becurilor arse sau a firelor prost izolate, bradul ar putea lua foc.

Cel mai bine este să optezi pentru ghirlandele luminoase, alimentate cu baterii. În așa fel, vei economisi și la factura de electricitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea