Rămâi conectat

Ştirea zilei

Decontarea navetei pentru dascălii din zona Zlatna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În urma demersurilor făcute de către Sindicatul Liber Învăţământ Zona Zlatna, cei 25 de sindicalişti care fac naveta la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” şi Şcoala „Avram Iancu”, cu structurile aferente, au primit contravaloarea transportului pentru luna februarie, ne-a anunţat înv. Nicolae Bârlea, preşedintele SLI Zlatna.
„Am găsit înţelegere din partea domnului primar Silviu Ponoran, care a asigurat, cu sprijinul Consiliului Local Zlatna, fondurile necesare decontării navetei pentru angajaţii din învăţământ. În zilele următoare va fi efectuată plata şi pentru luna martie, iar apoi vrem să încheiem un protocol cu administraţia locală în vederea decontării în continuare a navetei pentru membrii de sindicat, mai ales că suma necesară lunar pentru decontarea abonamentelor nu depăşeşte 4.500 de lei”, a declarat înv. Nicolae Bârlea. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu”

Unirea Ziarul

Publicat

în

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu” La doar 7 ani, Ana Berindei, cursantă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, prin Şcoala de Arte şi Meşteşuguri – clasa de cânt vocal tradiţional, coordonată de prof. Leontina Fărcaş, a câştigat premiul I (grupa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea