Rămâi conectat

Politică Administrație

DECIZIE: Acordarea pensiilor speciale ale aleșilor locali se amână un an de zile. Ce spune Marcel Ciolacu

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

DECIZIE: Acordarea pensiilor speciale ale aleșilor locali se amână un an de zile. Ce spune Marcel Ciolacu

Credem că cea mai bună soluție este prorogarea cu un an a intrării în vigoare a pensiilor speciale pentru aleșii locali, a declarat luni seară liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ședința liderilor partidelor din coaliția de guvernare.

„S-a avut această discuție (referitoare la pensiile speciale pentru aleșii locali – n.r.). Credem că cea mai bună soluție în acest moment este prorogarea de termen pentru un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu după ședința coaliției de guvernare.

Pensiile speciale pentru primari, consilieri și președinți de consilii județene au fost introduse prin Codul administrativ din 2019, însă au fost prorogate în fiecare an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea