Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

De Ziua Naţională, ministrul Traian Igaş a răsplătit cu grade doi ofiţeri ai I.P.J.Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei doi ofiţeri din cadrul I.P.J. Alba au fost avansaţi în grad, înaintea îndeplinirii stagiului minim

În cursul zilei de ieri, 30 noiembrie, în cadrul Şedinţei Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost prezentat Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, domnul Traian Igaş prin care, cu  prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim şi doi ofiţeri de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2011, inspector de poliţie BABOŞ IOAN-CIPRIAN din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor a fost avansat în gradul profesional următor, respectiv inspector principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Ofiţerul are 31 de ani şi este încadrat din sursă externă în anul 2006. Acesta este absolvent al Colegiului Universitar, profil birotică, promoţia 2001 şi a Facultăţii de Ştiinţe, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, promoţia 2003 din cadrul Universităţii „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. De la încadrare până în prezent nu a fost sancţionat disciplinar şi a fost apreciat cu calificativul „foarte bun” iar  pentru merite excepţionale în activitatea profesională a fost recompensat cu diplomă de merit în anul 2010.

Cel de-al doilea ofiţer propus şi avansat înaintea îndeplinirii stagiului minim în grad este inspector de poliţie HORJA VASILE-RAREŞ. Acesta îşi desfăşoară activitatea din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi a fost avansat prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor în gradul profesional următor, respectiv inspector principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Are 32 de ani, este absolvent al Şcolii de Agenţi Poliţie „Vasile Lascăr” Cîmpina, promoţia 2002, a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea Drept, promoţia 2006, al masterului „Ştiinţe Penale şi Criminalistică” , în anul 2010, din cadrul Universităţii „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. De la încadrare până în prezent nu a fost sancţionat disciplinar, a fost apreciat cu calificativul „Bun” şi „Foarte bun” iar pentru merite excepţionale în activitatea profesională a fost recompensat cu diplomă de merit în anul 2006 iar în anul 2010 a fost desemnat poliţistul anului.

Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, le-a adresat felicitări celor doi ofiţeri şi i-a asigurat în continuare de tot sprijinul său.

Bogdan PRESECAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea