De săptămâna viitoare vor continua lucrările la Centrul Civic din Câmpeni. Investiție de peste 4,7 milioane lei

Paul Voicu - Primar 2020
De săptămâna viitoare vor continua lucrările la Centrul Civic din Câmpeni. Investiție de peste 4,7 milioane lei

Orașul Câmpeni, din inima Apusenilor, își schimbă peisajul din comunitatea moțească. Constructorul speră ca de săptămâna viitoare să poate începe amenajarea și reabilitarea Centrului Civic, dacă vremea va fi bună. 

Valoarea proiectului după reevaluarea acestuia este mai mică decât cea prezentată inițial. Valoare inițială a proiectului era de peste 4.700.000 lei.

ELIT

Primarul orașului a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că: „Dacă începem în forță în lunile martie-aprilie, va fi gata în luna august a acestui an. În contract, finalizarea lucrării era preconizată pe finalul anului.”

În Centrul Civic vor fi instalate 15 aparte de fitness, prezente și în alte parcuri din țară. Aceste aparate vor fi amplasate în jurul locului de joacă pentru copii. Aceste aparate sunt destinate pentru toate categoriile de vârstă, dar reprezintă și un mod de a face mișcare fizică a pentru părinți în momentul când aceștia își lasă copii în parc.

Mihail David - 2020

Complexul de joacă pentru copii va fi amplasat pe locul vechiului parc. Noul complex va fi multe mai mare față de cel inițial, iar apartele vor fi în prelungirea acestuia.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Parcul și întreg Centrul Civic va fi monitorizat prin camera de supravegheri. Toți care vor deteriora spațiul verde, vor deteriora sau vor distruge vor sancționați. De asemenea, Poliția Locală va avea rolul de a asigura supravegherea permanentă a parcului și de a sancționa persoanale care produc distrugeri.

Între Casa de Cultură și Primărie va fi amplasat un panou LED cu rol informativ sau publicitar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...